Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,488
Ynt: Hasan Dağı Tırmanışı (21-22 Mart 2009)

efe abi çok kıskandım şimdi seni..Helal olsun abi yola devam hedef ağrı dağı... İnşallah senin katıldığın etkinliklere bizde katılabiliriz...KAtılacağın etkinlikleri bize de haber verişrsen sevinirim... Birde kendi yaptığımız etkinlikleri tekrarlayalım jütfen ... Efe abi bir etkinlik planlada deneyimlerini orda bizle paylaş... iki hafta sonra bir etkinlik yapalım özledim yav....

Etiketler

Ertürk,
Teşekkür ederim. En kısa sürede bir etkinlik planlayalım dediğin gibi. Ben de çok isterim. iki hafta sonra olabilir. Murat' ın durumunu bi öğreneyim. Bakalım katılabilecek mi?
Selamlar

Efe abi ve mustafa abi ikinizi de tebrik ederim. Çok güzel bir tırmanış olmuş. efe abi özellikle cesaretinden ötürü de tebrik ederim. Video da harika, orda olmak mümkün olsaydı keşke..Başarılı tırmanışlarınızın devamını dilerim. Eminim bu azim, istek ve kararlılıkla çok yakında Ağrı'yı da tırmanırsınız.
SELAMLAR

ozakman' Alıntı:
Efe abi ve mustafa abi ikinizi de tebrik ederim. Çok güzel bir tırmanış olmuş. efe abi özellikle cesaretinden ötürü de tebrik ederim. Video da harika, orda olmak mümkün olsaydı keşke..Başarılı tırmanışlarınızın devamını dilerim. Eminim bu azim, istek ve kararlılıkla çok yakında Ağrı'yı da tırmanırsınız.
SELAMLAR

Selda,
Teşekkür ederiz. Seni de aramızda görmek isteriz.
Selamlar

Hasandağı tırmanışında hocamız tarafından çekilen fotoğraflar elime ulaştı bugün. Fotoğraflara bakınca tırmanışın her saniyesini bir kez daha heyecanla ve mutlulukla hatırladım. Sizlerin beğenisine sunuyorum. Explorer'dan hocamız Ertuğrul Melikoğlu'na bir kez daha teşekkür eder, bir sonraki etkinliği iple çektiğimi ifade etmek isterim :smiley:
DSC01923.jpg

DSC01924.jpg

DSC01931.jpg

DSC01936.jpg

DSC01943.jpg

DSC01948.jpg

DSC01955.jpg

Gölgelerimiz bizi izliyor.......
DSC02028.jpg

Devam ediyoruz...
DSC02029.jpg

DSC02033.jpg

DSC02041.jpg

Bundan sonrasında ben maalesef yokum. Gücüm kalmadığından yol yakınken (850 metre irtifa ineceğim!!!) dönüşe geçtim.
DSC02042.jpg

DSC02044.jpg

DSC02045.jpg

DSC02046.jpg

DSC02047.jpg

Bunlar da Özcan arkadaşımın vizöründen
P1010056.jpg

Ve yeniden kamp yeri
P1010068.jpg

Bu tırmanışta gerçekten çok şey öğrendim. Antrenmanlara ara vermeden devam ediyorum. Bir sonraki tırmanışta görüşmek üzere.. :smiley:

Efe bey her şey çok güzel ahenk ve disiplin içinde 10 numara başarılarınızın devamını diliyorum.

Efe bey yeni yeni unutmaya başlamıştım.Nerden koydun bu resimleri.Yine yaramı deştin valla.Akıllardan silinmeyecek kareler.Seneye ilk hedefimiz Hasan Dağı Zirvesi

seneye inşallah hep beraber yapacağız bu tırmanışı :smiley:

Murat Sen gerçi eğitime gideceksin. Fakat 19 Mayıs'ta Niğde Aladağlar programı var. 4 gün. Biz oraya katılacağız inşallah. Sen düşünür müsün?

Selamlar
Efe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR