Hayalimdeki aracı buldum fikirleriniz lütfen!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Agirabi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,094

Agirabi

Kamp I
Sevgili Defender meraklıları,

Epeydir hayallerini kurduğum aracı buldum. Sahibi ile anlaştık büyük ihtimalle yarında satışını yapacağız. Fiyat 35.000 TL Değerli fikirlerinizi alabilir miyim lütfen.

Aracın özellikleri;

TAMAMI İLE ORJİNAL,HERHANGİ BİR KAMU KURUMUNDAN ÇIKMA VEYA İHALE ARABASI DEĞİL, TURBO İNTERCOOLER HİDROLİK DİREKSİYON,KARTER KORUMA,ŞNORKEL,TELSİZ,TAVAN KONSOL,GOODYEAR WRANGLER MTR LASTİK,VİNÇ ÇEKİ DEMİRİ MOTOR GAYE OTOMOTİV ANKARADA TURBOSUNA İNTERCOOLER RADYATÖRÜNE VARANA KADAR SIFIRLANMIŞ OLUP FATURALARI MEVCUTTUR. ŞANZIMAN KAPORTA BOYA MÜKEMMEL DURUMDA BÖYLESİNE ORJİNALİNE TÜRKİYE DE RASTLAMAK MÜMKÜN DEĞİL MAYIS 2013 E KADAR MUAYENELİ,şimdi sıfır BFgoodrich lastik ve ZU alaşım jantları var

Bu da aracın resmi.

110ojw.jpg

Etiketler
Ynt: Hayalimdeki aracı buldum fikirleriniz lütfen!

ben pek anlamam onun için sadece hayırlı olsun diyeceğim rabbim tekerini düz bastırsın kaza bela vermesin

Modelini yazmamışsınız ama farketmez bence kaçırmayın , hayırlı uğurlu olsun.

araç turgay abinin aracı 35bin bu araç için oldukça makul bir araç tavsiye ederim

mountaineer16' Alıntı:
ben pek anlamam onun için sadece hayırlı olsun diyeceğim rabbim tekerini düz bastırsın kaza bela vermesin

İyi dilekler için teşekkürler. Amin cümlemizi kazalardan korusun inşallah!

mossin nagant' Alıntı:
hayallere ulaşmak çok güzel.
umarım mutlu olursunuz.güzele benziyor.
Hayırlı olsun :smiley:

Evet çok güzel bir duygu, inşallah mutlu olacağız ;)

İki seferdir atıyorum bir türlü gözükmedi :smiley:

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    70.3 KB · Görüntüleme: 353

güvenlik açısından aracın içine kafes gibi çelik bar yaptıracakmısınız?
defenderların tavanları takla ve hasarlara karşı biraz hassas kolay ezilebiliyorlar.
genelde askeri defender ların yaptıkları kazalarda gözlemlediğim incelediğim araçlar için böyle bir düşünce oldu bende.

mossin nagant' Alıntı:
güvenlik açısından aracın içine kafes gibi çelik bar yaptıracakmısınız?
defenderların tavanları takla ve hasarlara karşı biraz hassas kolay ezilebiliyorlar.
genelde askeri defender ların yaptıkları kazalarda gözlemlediğim incelediğim araçlar için böyle bir düşünce oldu bende.

Evet size katılıyorum. Her ne kadar dikkat edilse de kaza bu ne zaman gelecegi belli olmuyor. Yapılacaklar arasında ilk olarak çelik kafes var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler