Haymana Off-Road Parkuruna Gezi (20 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,015

jan

Kamp III
Yer
Ankara
Arkadaşlar yeni bir gezi haberimiz daha geçen haftalarda arkadaşlarla konuşurken hayman offroad parkuruna gidelim diye

bi şey attım ortaya gitmek isteyen arkadaşlarla hep beraber güzel vakit geçirmek dileğiyle.

Evet konuyu ben açtım fakat bu sefer hemen adımı listelerde görmek istemiyorum biraz bekliycem iş durumuma göre

gelebilirim hepinize iyi günler

Buluşma yeri: Gölbaşı dan Haymana saparken hemen ilerde sağda uygun bir cepte ;D

Buluşma saati ise meçhul arkadaşlar siz ne dersiniz pazar erken kalkıp çok mu yol alalım yada öğlen gidip piknik havasında

offroad mı yapalım.Arkadaşlar özellikle uzun zamandır göremediğim arkadaşlarımızıda arada görmek isteriz en son yüzlerini

Antalya da gördüğüm kişiler var onlar kendilerini biliyo neyse lafı uzatmıyım şimdi moderatörlerden yaa böle gezi açıklaması

mı olur diye kesip biçmelerini istemiyorum, ben rahat bi insanım azda olsa organize ettiğim geizlerde kimsenin kasılıp

sıkılmasını istemiyorum rahat olalım ;D ;D

Etiketler

Ynt: Haymana Off-Road Parkuruna Gezi (20 Haziran 2010)

ozgursenyurt' Alıntı:
Vay can yeni bir organizasyon ;D
Ben gelirim çook büyük bir aksilik olmazssa :smiley:

Gel tabii Özgür abi çok sevinirim,çok eğleniriz valla ;D

Biraz uzak oldu yaw Can..
Ve 5 gün öncesinden bir organizasyon planlamak uzaktan gelecek arkadaşlar için sorun olabilir kanaatindeyim..
Benim biraz zor ama resimlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğimden emin olabilirsiniz..:smiley:)
sevgiler...

Buluşma saatini tam vermemiştim saatlerimizi ayarlayalım 9:15 gibi buluşma 9:30 da hareket yada at bin yapıcaz ;D ;D ;D

4 gün kaldı nerde abi ankara ekibi bi ben bi can mı gidicez :smiley:
nerde yavuz abi nerde murat abi hadii yaa
Hadi Ankara Hadiiiiiiiii. ;D ;D

ozgursenyurt' Alıntı:
4 gün kaldı nerde abi ankara ekibi bi ben bi can mı gidicez :smiley:
nerde yavuz abi nerde murat abi hadii yaa
Hadi Ankara Hadiiiiiiiii. ;D ;D

özgür abi valla gelmek isteyen gelsin ne diyim yani arabanın arkasına mı bağlasak ne yapsak ;D ;D

haftasonu büyük ihtimalle Ank.dayim ama 4x2 ile başka bir iş vesilesi ile..
Ararım özgür seni..
sevgiler..

ozgursenyurt' Alıntı:
bağlayalım valla can olmaz böyle herkesi bekliyoruz. ;D ;D
Özgür abi valla yiter yaa yiter yaa ;D ;D

ben ciddi ciddi düşündüm iptalmı etsek geziyi baksana kimse gelmiyo biz napıcaz 2 ye 2 maç mı yapıcaz

Bazılari ile konuştuk hadi haymana yapalım diye ama onlardan da tık yok dikkat ederseniz isim vermiyorum lütfen yani dikkatiniz çekerim

bam bam' Alıntı:
Bazılari ile konuştuk hadi haymana yapalım diye ama onlardan da tık yok dikkat ederseniz isim vermiyorum lütfen yani dikkatiniz çekerim
keşke hadi beypazarı yapalım diye konuşsaydınız beee

valla can can yiter yaa yiter valla ;D ;D
Ne olacak böyle sen, ben?
Olmadı ben batarım sen çekersin sen batarsın ben çekerim. Amanda aman ne güzel olur ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

Çevrimiçi üyeler