<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 174872" data-quote="elkcloner" data-source="post: 1520138"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1520138"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1520138">elkcloner' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar,<br />
Ben Emre,<br />
Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisiyim. İşim gereği Türkiye'nin 68 ilini gezdim ve offroad araçlarına meraklıyım.<br />
Bu zamana kadar gezdiğim yerleri artık aracımla gezerek, araç arkasında doğada yemek yaparak ve konaklayarak gezmek istiyorum.<br />
Araç için Toyota Land Cruiser düşünüyorum. Ancak başka tavsiyelerinizi de rica ederim.<br />
Bahsettiğim amaçlarla alakalı olarak araç tavsiyeleriniz nelerdir?<br />
* Çok ağır offroada girmeyecek, sadece gezi amaçlı dağlar ve yaylalara çıkabilecek.<br />
* Araç bagaj kısmında ocak, dolap ve yemek malzemeleri koyulabilecek-sığabilecek. (tasarımı yapabilirim)<br />
* araç üstü çadır yapılabilecek.<br />
Şimdiden teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>merhaba,<br />
<br />
LC geniş bagaj hacmi ile size eşlik edebilecek bir araç, hangi versiyon ya da model düşünüyorsunuz, ona göre kullanıcıları yardımcı olur.<br />
<br />
diğer yandan farklı araç önerileri için ortalama bir bütçe verirseniz daha sağlıklı öneriler gelir.<br />
<br />
her aracın yürütme gideri farklı, malum vergi, benzin, mazot, bakım vs gibi giderler aracın yaşına, servis durumuna ve önceki kullanıcılarına göre çok değişiyor.</div>