Her Gaza Geliş Bir Masraftır Cana..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,788

Etiketler
gaza
Ynt: Her Gaza Geliş Bir Masraftır Cana..

sizin lastikler gene dişli arazi tipiymiş, bende fabrikasyon lastik var

arazi taşıtı olupta altında hiç koruma olmayan heryeri açık tek araç suzukidir heralde.

Suzuki boş tuval gibi, çalışma alanı bırakmış adamlar. ;D Herkes kafasına göre takılsın deyu deyu..

Tekerleklerinin ucuna kalkmıştır, bastığı yer yüksektir.. : ;D

yok ya yan yana bakınca baya fark var bende bıraz yukseltme yapayım en ıyısı ;D ;D

Ya başkan sen hele şu aracı bi al keşfedilecek çok yer var

talip oldugum araca ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-98-samurai-harttop-plustente-plusyazlik-tente-pluslpg-muayne-full-142095953/detay ) hergün bakıyorum satan galeri yeni resimler yükleyip zam yapmış

Ya senin fiyat belli zaten kışlık tentede güzelmiş bende yaptıracağım 1500 tl fiyat istiyorlar senınkıde bıde o artı var yanii

Evet tente notunu bende gördüm. Çok iyi bence fiyat. Bunu almasan ne alacaksın? Kaça alacaksın?
Gördüğün gibi düşünecek çokta bir şey yok esasında. Ayrıca gaz gaz gaz.. Tüm bunlara ilaveten son olarak da şunu söylemeliyim gaz gaz gaz gazzzzz...

ya şimdi görüştüm aracı alacak da lpg liymiş araç lpg yi söktüreceğim diyo ben kalsın dedim ama

bi iş çıkmazsa ögleden sonra almaya gidicem aracı maltepeyide hiç bilmem bi tamirci bulup baktırcam artık

sen sanayiye götür motor ve 4 çekerine baktır gerisi önemli değil zaten