Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,081

Aracım için Tampon ve portbagajı nereden bulurum veya yaptırabilirim?

• Yurt dışından orjinal olarak getirtirim.

Kullanılan: 13 8.7%
  • İyi bir ustaya projelendirip yaptırırım.

Kullanılan: 111 74.5%
  • Çıkma ararım.

Kullanılan: 20 13.4%
  • Düşünmüyorum.

Kullanılan: 5 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    149

Etiketler

Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

Rock slider için uğricam bir ara yanına İbrahim'in...

Şöyle bir arka tampon bize kaça malolur acaba 5mm çelik, iki adet çeki kancası sisin ön tampondaki gibi?

[attachment=1]

Selamlar

Konuşmak lazım kendisiyle ama aracı görmeden fiyat vermesi zor bence, çünkü kullanılacak malzemeye ve dışarıda yaptıracağı kesimlere, bükümlere göre maliyet çıkartıyor...

İbrahim,eşimin amcasının oğludur.O bu tür işler yapmasında çok baskımız oldu ve sonunda ikna edip yaptırdık.İlk Muratın tamponunu yaptı.Sonrasında Serdarın aracının tampon ve port bagajını yaptı.Eminimki devamıda gelecektir.Çümkü elinden her iş gelir.Her işi yapabilecek kapasitededir.Sadece ne istediğinizi ve aracı görmesi gerekir.Aracı görmeden,ölçü almadan bişey yapması ve fiyat vermesi elbette zor.

serdaragdas' Alıntı:

Yüksel abinin aracının üzerindeki tampon ve port bagajdada ibrahim ustanın imzası vardır.

Serdar'cım yanlış anlaşılma ve bilgilendirme olmasın diye açıklama yapıyorum.Garaj bölümünde benim aracı anlatırken tampon ve port bagajı kendim yaptığımı belirtmiştim.

Yukarıdaki fotoğrafta görünen aracın (benim aracım) tampon ve port bagajını bizzat ben kendim yaptım.Tasarımlarıda,dizaynıda bana aittir.Üretimleride bana aittir.Benim aracımdaki işlemlerde ibo nun hiçbir imzası yoktur.Tamamen benim eserimdir.Bu böyle biline.

Bunları,ne seni kırmak,nede İbrahimi kötülemek amacıyla yazmadım.Sende sevdiğim bir arkadaşımsın İbrahimde benim akrabamdır.Üstelik İbrahime ben ve Musa önayak olduk bu konuda.

Saygılar,

Emeğine sağlık güzel işler yapmış İbrahim usta...

serdaragdas' Alıntı:
İşte bu emeğe saygı.Başka söze gerek yok.Gerisi boş.
İlk kez yapılmak istenen uğraşlarda fire olur gece rüyanda çalışırsın yap boz olmadı tekrar vs vs..
Sonuçta bende otomotiv işiyle uğraşıyorum ustanın verdiği emeği burdan bakınca görebiliyorum...
kolay gelsin...

serdaragdas' Alıntı:
İbrahim ustayı Murat Çelebi abi sayesinde tanıdığım için gurur duydum.

Bende Yüksel sayesinde tanıştım, Yüksel'in çok yardımı oldu, aracında ki tamponunu söktü, işini gücünü bırakıp defalarca gitti geldi, İbrahim'i aradı buldu ikna etti; sonunda beni bir tampon sahibi yaptı Yoksa aylarca önce aldığım vinç hala depoda duruyor olacaktı

serdaragdas' Alıntı:
Benim ibrahim abime sözüm vardı. Forma resmini ve yaptığı mükemmel işleri ve işçiliğini reklam etmekti.

Merhaba

Şimdi sana ne oluyor diyebilirsiniz ama, Reklam amaçlı olarak yazdığınız yanıltıcı beyan hiç hoş değil ileride ilgili kişileri zor duruma sokabilir. Formumuzun ve kişilerin saygınlığına zarar verir...

Ayrıca yapılan bu reklam amaçlı yanlış ve yanıltıcı beyanınızı kınıyorum.