Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,032

Aracım için Tampon ve portbagajı nereden bulurum veya yaptırabilirim?

• Yurt dışından orjinal olarak getirtirim.

Kullanılan: 13 8.7%
  • İyi bir ustaya projelendirip yaptırırım.

Kullanılan: 111 74.5%
  • Çıkma ararım.

Kullanılan: 20 13.4%
  • Düşünmüyorum.

Kullanılan: 5 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    149
Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

İbrahim bey'in yaptığı işlere tabiiki saygı duyulur. Çok güzel işler çıkarmıştır. Ama bu Yüksel'in tamponunu kendi yaptığı gerçeğini değiştirmez. Hemen hemen bunu forumda herkes biliyor. Heleki üst sepetteki Gezenbilir kesme yazısı Yüksel'in kendi tasarımıdır. Burda kimsenin alınmasına gerek yok.
Ibrahim kardeşimin daha bir cok işlere imza atacağına eminim.

Etiketler

İyi niyetle bir konu açılmış, sonuçta yapılan bir işten memnun kalınmış ve forumun diğer üyeleride faydalansın diye bilgi verilmiş. Bence her zaman yapılması gereken bir şey bu paylaşım...

Serdar arkadaşımız ki kendisiyle tanışmadım ama iyi bir insan olduğunu bu çabasından ve telefonda yaptığımız konuşmadan hissedebiliyorum, İbrahim Yüksel'in akrabası diye o tamponuda İbrahim'in yaptığını düşünerek fotoğrafları koymuş olabilir. Bu yanlışlığı Yüksel düzeltmiş zaten. Ben ortada kınanması gereken bir durum görmüyorum arkadaşlar kusura bakmayın...

Murat bey,

Emeğe her zaman saygım vardır. Haklısınız Serdar bey iyi niyeti ve memnuniyeti üzerine konuyu açmış. Ama ne gereği vardı yanlış ve yanıltıcı beyanda bulunmanın. Bakın bu durumdan ister istemez Serdar beyin kendisi de üzüldü.  

Artık bu konuyu uzatmayalım. Olan olmuş. Yoksa konu daha can sıkıcı hale gelecek.

ufuk' Alıntı:
Merhaba

Şimdi sana ne oluyor diyebilirsiniz ama, Reklam amaçlı olarak yazdığınız yanıltıcı beyan hiç hoş değil ileride ilgili kişileri zor duruma sokabilir. Formumuzun ve kişilerin saygınlığına zarar verir...

Ayrıca yapılan bu reklam amaçlı yanlış ve yanıltıcı beyanınızı kınıyorum.

Pek kıymetli ufuk biraderim.
1.Kınamanı saygıyla karşılıyorum.
2.Konunun kınamaya kadar uzanması konusunu yüksel abiye bağlıyorum.(daha kırmadan ve olayı ateşlendirmeden yazmasını beklerdim)
3.İbrahim abinin yaptığı işler (YÜKSEL abinin tampon ve port bagajı HARİÇ) ortada.
4.Orjinallerinden farkı yok ve sağlam.
5.Yüksel abiyede sitemimi bildiriyorum...................................

Saygılarımla.
Serdar AĞDAŞ

BolbuzJack' Alıntı:
İyi niyetle bir konu açılmış, sonuçta yapılan bir işten memnun kalınmış ve forumun diğer üyeleride faydalansın diye bilgi verilmiş. Bence her zaman yapılması gereken bir şey bu paylaşım...

Serdar arkadaşımız ki kendisiyle tanışmadım ama iyi bir insan olduğunu bu çabasından ve telefonda yaptığımız konuşmadan hissedebiliyorum, İbrahim Yüksel'in akrabası diye o tamponuda İbrahim'in yaptığını düşünerek fotoğrafları koymuş olabilir. Bu yanlışlığı Yüksel düzeltmiş zaten. Ben ortada kınanması gereken bir durum görmüyorum arkadaşlar kusura bakmayın...

Saygıdeğer abime Teşekkür ederim.

serdaragdas' Alıntı:
DSC04632.jpg

Yüksel abinin aracının üzerindeki tampon ve port bagajdada ibrahim ustanın imzası vardır.

KINANAN KONUNUN ÖZÜRLÜ DÜZELTMESİDİR.

Yüksel abinin aracının üzerindeki tampon ve port bagajdada ibrahim ustanın imzası ( Y O K T U R )
iMZASI OLSAYDI BELKİ ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU. :smiley:)))))))))))))

Serdar ben ne seni nede bir başkasını kırmak niyetiyle yazmadım.Seninde iyi niyetini anlıyorum.Ben sana bu konuyu özelden bildirecektim.Sonra vazgeçtim buradan yazdım.Sebebine gelince;
Ben aracımı garaj bölümüne koyduktan sonra.Hem özel mesaj olarak hemde direk telefonla beni arayıp tampon ve portbagajı kime yaptırdığımı soran arkadaşlar oldu.Hepsine kendim yaptığımı defalarca söyledim.
Hal böyleyken,senin koyduğun resmi görüce açıklama yapma gereği duydum.Çünkü senin mesajını görenler benim hakkımda yanlış düşüncelere kapılıp,benim yalancı olduğumu düşünebilirlerdi.
Emeğe saygı konusunda çok haklısın.Evet doğrudur.Emeğe saygı göstermek lazım.Seninde dediğin gibi,''gerisi boş''.

serdaragdas' Alıntı:
KINANAN KONUNUN ÖZÜRLÜ DÜZELTMESİDİR.

Yüksel abinin aracının üzerindeki tampon ve port bagajdada ibrahim ustanın imzası ( Y O K T U R )
iMZASI OLSAYDI BELKİ ÇOK DAHA GÜZEL OLURDU. :smiley:)))))))))))))

Hakılısın,belkide daha güzel olabilirdi.Atalarımızın bir sözü vardır ''El elden üstündür''diye.Bunada saygım var.
Ama anladımki emeğe saygı konusunda farklı bakış açılarımız var. ;)

hayırlı olsun ustam

bana sorarsanız yapılan işlerin ikiside birbirinden güzel, yüksel haklı olarak sadece bir düzeltme yaptı, serdar da memnuniyetinden dolayı ibrahim ustanın işçiliğini ve tanıtımını dostane bir şekilde yapmıştır, şahsi fikrimdir burda kınanacak hiç bir şey de yoktur, yüksel bu işle uğraşmadığına göre yakında bende bir ibrahim ustanın yanına gideyim :smiley: konu başlığı için sağol serdar ;)

Bu fototoğraftaki rock-slider'ı usta tam ölçü yaparsa, bana gönderirse, fiyatı abarmazsa, ben Ankara' rada sorunsuz bağlattırabilirsem, hemen...
Şimdiden eline, emeğine sağlık ustam....
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

alp.jpg

alp (3).jpg

alp (2).jpg

Muhtemel siparişin diğer fotoları.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

alp (4).jpg

alp (5).jpg

alp (6).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR