Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...
Teşekkürler,
duman' Alıntı:
kapak koruma çeşitlerine gelince kırılmazlığa garanti veren tam kapak çeşitleri mevcut.seviye kapaklarına ulaşılması şarttır.korumadan bile daha önemlidir.
İşte sorum bu. Kapak kırılmazsa, eğilip göçmezse, yani tampon gibi darbeyi emmezse, dif kutusu kırılır ( mı ?)
duman' Alıntı:
benim anlatmak istediğim gezi türüne göre uygun korumaları uygun malzeme ile yaptırmak.gönderdiğin resimdekini istiyorsan ben yaptırırım derken maddi bir çıkar beklemeden yapılmaya yapılır
Benim ihtiyacım şu. Yaklaşırken difi vurduğumda kapağı kırmayım, içeri göçertmeyim. Ama bundan korunucam diyede darbeyi kapağın takıldığı dif kovanına direk iletmek yanlış mı? bilmiyorum. Sonuçta ben çok tecrübesizim ve kovan ne kadar sağlam, kapak ne kadar sağlam bilmiyorum....
Bide difin kapak yüzü dik. Takılıyor oraya buraya. Bu muhafaza ile bunu engelliyoruz. Ve çarpacağına üstünden kayar engelin dif bunu takınca diye düşünüyorum. Rock slider' ın defransiyelcesi..... ama, bilmiyorum işte...
Maddi çıkar beklentiniz olduğunu düşünmemiştim ve yazmamıştım. Yanlış anlaşıldıysam, özür. Ama bu yardımdan maddi çıkar elde etseniz sevinirim bile ben. Bişey daha alırsınız arabanıza. Ben, sonuçta cebimden çıkana bakarım. Eğer param helal edebileceğim bi adama, ki sizden eminim tabiki, geçiyorsa sorun yok...... isterseniz kar ekleyip satın bana, hiç alınmam, ben sonuca bakarım, şu cevaplar bile nimet zaten....
duman' Alıntı:
ama çamur tahliye pratikliği dışında bizim parkurlarda randıman alamazsın demek istedim.yarım kapalı bir sistem ya da içini ferah tutmak adına tam performans koruma kapak işlevsellik adına daha iyi olur.
Çamur tahliye pratikliği derken?... Bu muhafaza çamur tahliyesini mi kolaylaştırır? Anlamadım hiç bişey! Pardon... Açar mısınız lütfen!
Tamam, ben ön dana 30 ve arka dana 35 için tam bu borulu zımbırtıdan istiyorum. diyelim! Kaça mal olur. İstiyorum. Yarım da olur....
duman' Alıntı:
kapağa gelene kadar aynı bölgede korumaya/sağlamlaştırmaya özen göstermemiz gereken başka borular da var.
Ben piyasada bulunabilecek tüm korumaları taktırdım zaten.
*Ön tampon altına, direksiyon kollarının önüne gelen çelik dirtdörtgen prizma gibi olan muhafaza-Mopar-( orjinalde plastik var aynısının üstünde )
*Arazi şanzmanı/transfer kutusu koruma-Mopar-
*Depo koruma-Mopar-
Eksiklerim: Dif muhafazaları ve ana/ otomatik şanzman yağ karter muhafazası. Başka var mı kalan ?