Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,933

Aracım için Tampon ve portbagajı nereden bulurum veya yaptırabilirim?

• Yurt dışından orjinal olarak getirtirim.

Kullanılan: 13 8.7%
  • İyi bir ustaya projelendirip yaptırırım.

Kullanılan: 111 74.5%
  • Çıkma ararım.

Kullanılan: 20 13.4%
  • Düşünmüyorum.

Kullanılan: 5 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    149
Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...

ssbman' Alıntı:
Valla bende usta arıyorum bulsam haber edicem ama malesef bulamadım şimdilik . İzmir yada istanbula bakmak durumunda mı kalıcaz acaba ? Koca Ankarada halledemedim valla :D

Neyse 100-150 dolar pahalı geldi banada . Tabi difransiyelden pahalı değil . Aslında fiyat olarak değil zira ABD de ki sitelerle aynı fiyat olarak nerdeyse ... Malzeme de güzel vesselam ama işte işin zevkli yani birazda tırmalamak belki de ... Hem uygun bir usta bulsak resimdekine benzer birşey çok daha uygun fiyata çıkar diye umuyorum .

Ben asıl aklıma takılan noktayı hala netleştiremedim . Bu kapaklar yada korumalar dif karpuzuna monte ediliyor . Bu kapak yada koruma çaktığımızda dif kovanı yada karpuzu herneyse dayanır mı ? Yada ne kadar dayanakılı bu kovan ? Yoksa kollara yükü bindiren bir kourma daha mı iyidir ? Kollar daha mı sağlamdır acaba ? Gerçi ARB diff koruması diye bu şekilde yaptıysa bir bildiği vardır heralde ... Değil mi? ;D

LR ye gelince , Gerçekten LR nin birçok parçasının fiyatı uygun ama bazende dandik ufacık bir parça dünya para oluyor , modifiyesi uygun gördüğüm kadarıyla . Aslında dışlarda jeep içinde aynı şey geçerli darısı bizim başımıza diyelim :smiley:

Saygılarımla ...
Barış

Benim bi konudaki yazımdan alıntı yapmışsınız... Belirtmemişsiniz... Üzüldüm....

Etiketler

Bir karışıklık olmuş yada dikkatimden kaçmıştır . Şuan bile hatırlayamadım ama olabilir tabi ...
Kimseyi üzmek , kırmak istemem ...

mümkünse ibrahim ustanın acık adresını telefon numarasını öğrenebilirmiyim

abi hepsi çok güzel iyi ama ben bu sabit nokta işini çözemedim benim unimogu ağaca bağlıyorum çıkamadımı ağacı söküyo bu nası dayansın...

hakki' Alıntı:
mümkünse ibrahim ustanın acık adresını telefon numarasını öğrenebilirmiyim

0532 445 06 95 Ümraniye - Dudullu arasında Modoko yolu üzerinde ki bir sokakta yeri, telefon açıp açık adres alabilirsiniz.

Resimdeki modeli projelendirdimi usta?[attachment=1]

CT89JeepCherokeeXJ4D_10911.jpg

Tampon özellikleri;
5 mm saç
gaz altı (argon kaynağı ile güçlendirilmiş)
birebir orjinaline uygun
komple 5 mm saç
toplam ağırlık 35 kg
Şaseye bağlantı yerleri özel çift kaynaklı ve çelik vidalarla şaseye oturtulmuştur.
Tampon üzerinde 2 adet çeki halka takma yuvası

saygılarımla,

hayırlı olsun arka tampon, güzel iş ortaya çıkmış

Maşallah tampon çok güzel olmuş. hayırlı olsun.

murat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR