Alfonse
Zirve
Ynt: Her Marka 4X4 Araca Orjinal Vinç Tamponu ve Port Bagaj...
Benim bi konudaki yazımdan alıntı yapmışsınız... Belirtmemişsiniz... Üzüldüm....
ssbman' Alıntı:Valla bende usta arıyorum bulsam haber edicem ama malesef bulamadım şimdilik . İzmir yada istanbula bakmak durumunda mı kalıcaz acaba ? Koca Ankarada halledemedim valla
Neyse 100-150 dolar pahalı geldi banada . Tabi difransiyelden pahalı değil . Aslında fiyat olarak değil zira ABD de ki sitelerle aynı fiyat olarak nerdeyse ... Malzeme de güzel vesselam ama işte işin zevkli yani birazda tırmalamak belki de ... Hem uygun bir usta bulsak resimdekine benzer birşey çok daha uygun fiyata çıkar diye umuyorum .
Ben asıl aklıma takılan noktayı hala netleştiremedim . Bu kapaklar yada korumalar dif karpuzuna monte ediliyor . Bu kapak yada koruma çaktığımızda dif kovanı yada karpuzu herneyse dayanır mı ? Yada ne kadar dayanakılı bu kovan ? Yoksa kollara yükü bindiren bir kourma daha mı iyidir ? Kollar daha mı sağlamdır acaba ? Gerçi ARB diff koruması diye bu şekilde yaptıysa bir bildiği vardır heralde ... Değil mi? ;D
LR ye gelince , Gerçekten LR nin birçok parçasının fiyatı uygun ama bazende dandik ufacık bir parça dünya para oluyor , modifiyesi uygun gördüğüm kadarıyla . Aslında dışlarda jeep içinde aynı şey geçerli darısı bizim başımıza diyelim
Saygılarımla ...
Barış
Benim bi konudaki yazımdan alıntı yapmışsınız... Belirtmemişsiniz... Üzüldüm....