Hi-jack Kullanımını Bilen Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aytaç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,833

aytaç

Kamp I
<div class="bbWrapper">t- max hi- jack satın aldım kullanma kılavuzu çıkmadı içinden. daha önce kullanmadığım için nasıl çalıştığını bulamadım. şöyle söyleyeyim. defender aracımda şasiye hi- jack i yetiştiremiyorum. yani araca değen kısım şasiye uzanmıyor. bu krikoyu aracın sadece ön ya da arka tarafında aracın tamponları vasıtasıyla mı kullanabiliyoruz. birde bunun indirip kaldırırken bi ayarı var mı yön ayarlı lokma anahtarlar gibi çevir sağa sıkar çevir sola sıkar. bu alettede böyle bir ayar var mı ben anlayamadım da.<br /> yardımcı olursanız sevinirim</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper">selam.. hi jack i dogru kullanmak çok onemlidir.hi jack i aracınızın tamponlarına uygulayabilirsiniz yan basamaklara uygulayabilirsiniz ancak bunun için tamponların basamakların sağlam olması gerekir.bir mandal yardımıyla kaldırıp indirme işlemini yapabilirsiniz.ancak bi noktada dikkatinizi cekerim indirirken çok dikkat etmeniz lazım eğer kolu elinizden kaçırırsanız çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.birde hi jack in bastıgı yerin duz olmasına gayret edin.saygılarımla...</div>

<div class="bbWrapper">tampona hi jack i vurduğumuzda aracın lastiklerini yerden kesmek bayağı zor olur.lastigi yerden kesip, altını beslemek ıcın zor bı yontem.yan basamaktan yapınca daha mantıklı ama basamaklarınız saglamsa.</div>

<div class="bbWrapper">hijack yanı kısaca cakkal kirikoyu kulanacak arazi aracının tampon ve yan marşbiyel desteklerinin kuvetlendirilmiş olmazı şart cakalın üzerinde bulunan mandalı aşagıdyken indirme yukardayken kaldırma pozizsyonundadır aracı kaldırırken kolu aşagı yukarı harek ettirdinizmi arac yukarı kalkar yandaki mandalı aşagı indirdinizmi gene aynı şekilde kalu aşagı yukarı hareketle yavaş yavaş arac aşagı iner kirkoyu kaldırdıktan sonra boşta kalmışsa mandalı aşagı indirin ve kiriko kolunu gövdesine takma yerinden taktınızmı kiriko hemen boşalır aynı zamnda arazide battıgınızda uygun halat baglantılarıyla cakkalı el vinçi olarakta kulana bilirsinizi</div>

<div class="bbWrapper">Merhaba Hi Lift kullanırken çok dikkat etmeli . düz ve sağlam zeminde olmalı.En önemli asaği indirken(mandal asağıda) kola dikkat etmeli.yeterli karşi güç uygulamalı yoksa kendisi darbeli iiner ve yaralanmanıza sebeb olur. Kullanln sonrası yağlanmalıdir.<br /> Kolay gelsin.</div>

<div class="bbWrapper">hepinize çok teşekkür ediyorum gösterdiğiniz ilgi için bilgiler oldukça ayrıntılı olmuş. sağolun</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.
Geri