AKMühendis
Zirve
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 144437" data-quote="trek71" data-source="post: 1366590"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1366590"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1366590">trek71' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sonuç olarak:<br />
<br />
-Pino Karavan zarif dış görüntüsü ve iç tasarımı ile dikkat çekiyor<br />
-AL-KO şasi gerçekten sorunsuz, güvenli ve rahat<br />
<br />
Ancak:<br />
-Pino'nun genlerine işlemiş olan "ben herşeyi bilirim" anlayışı ve kendisini dev aynasında görmesi<br />
-Müşterileriyle akılcı iletişim yerine profesyonelliğe yakışmayan çocuksu/mantıksız iletişim yöntemleri<br />
-Bir türlü gideremedikleri ve artık yukarıdaki ilk madde nedeniyle hiçbir zaman gideremeyeceklerine inandığım işçilik problemleri<br />
-Tasarımlarının güzel görünüşü dışında önemli işlevsel eksiklik ve hatalarının olması ve bu hataların hiçbir şekilde kabul edilmeyişi<br />
-Çeşitli nedenlerden dolayı sıkıştıklarında kolayca yalan söylemeye meyilli olmaları<br />
<br />
nedenleriyle Pino Karavan bizim için güvenilir olmayan bir firma kategorisindedir.<br />
<br />
Bu süreçte mantıksız davranışlarıyla bizi artık delirme noktasına getirmiş olan Pino'ya teşekkür ediyoruz.<br />
Pino'ya gönderdiğim son yazıyı da buraya aşağıda ekleme ihtiyacı hissettim; zira hiçbir sektörden hiçbir firmanın bu tür davranışlarda bulunmaması gerektiğini düşünüyorum (mesleki kanaatimdir). Son yazıda artık nezaketi bir kenara bırakıp bir takım gerçekleri yüzlerine çarpmaktan başka bir çare kalmamıştı. Ama bundan da bir ders çıkarabilecek kabiliyette olduklarını zannetmiyorum.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>