Hilux gösterge panosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan İZZLAND Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,031

İZZLAND

1992-2.8 Hilux LN106
Yer
İstanbul
Slm ,
2.8 1992 hilux gösterge panosunun (komple ) devir saat göstergeli bir pano ile değişimi hakkında bilgisi olan var mı ?

-yapı olarak devir saati kullanmaya uygun mu
-yanılmıyorsam 2.4 2x4 pıck-up 86-87-88 modellerde devir saati mevcut (konsol sanki aynı)
-runner panolarının bazıları da uyar gibi gözüküyor

Birkaç yetkili servis ile görüştüm , dudak büktüler bilgi vermeğe bile yanaşmadılar .

Etiketler
Ynt: Hilux gösterge panosu

Merhaba,
Değiştirmeyi düşünme nedeniniz nedir? Panel mi çok eski yoksa devir saati eksikliği mi?

Merhaba Tümer bey , panelim çok eski veya rahatsız edici değil . Lakin devir göstergesi alışkanlığım vede olması gerekli düşüncesi arayışa itti beni. Her zaman saygı duyduğum japon teknolojisi ihtiyaç duymamış koymaya :smiley: Ama olursada keyifli olur bence ;). Saygılar

Ben de orjinalinde devir saati yok diye biliyorum.
Ancak ayrıca takılabileceğini duymuştum.
Selamlar.

Hem fikirim sizinle , bu seride devir saati yok , lakin 2x4 lerin bazılarında var (hemde komple konsol da aynı sanırım) ben buraya takıldım işte. 2X4 lerde var da niçin 4x4 lerde yok . Vede bu 2x4 lerdeki konsolü kullanan hiç oldumu bizim araçlar ?? Merakım bu . Yoksa dıştan muhakkak bir şekilde takılabilir .

selam arkadaşlar 1996 model toyota hılux 2.8 aracımı satıyorum aracın rengi beyaz arabada çizik yok motor, 147 000 km . de idi yeni yaptım 1 tl bile bile masrafı yok önunde vinci var max 5 tonluk çelik jant lastıkler %80 paynır teyp artı sidi çalar ekstradan muhtelif kullanılmamış yedek parçalar 4 adet jms jant 5 adet 33x12.15 lastık, lastıkler %90 marşhal marka çamur lastiği akdeniz fibersan bagaj kabini arka cam orjinal bunlarda ekstradan yanında verilecek telefonum 0532 423 28 36 araç sıfır masrafsızdır buraya resim atmasını bılmıyorum kusura bakmayın facebook gezenbilir sitesinde resimleri var ordan bakabılırsınız değerli arkadaşlar saygılar.

Ahmet bey satılık bölümüne koysanız ilanınızı sanki daha faydalı olur sizin için . Hayırlı satışlar ;)

arkadaşlar siteye fazla giremiyorum nedeni işlerimin yogunlugundan ama toyota 4x4 hakkında oldukca bigim var toyotayla ugraşıyorum alıp satıyorum ve topluyorum kendim tamirciyim bir kurumda çalışıyorum devir saati için bilgi vere bilirim . normal maıl ile ulaşırsanız. gulatik1983@yahoo.com

Devir göstergesi bizim serilerin (çiftkabin 85-96) hiç birinde yok .Ama tek kabin 4x4 lerde mevcut . Tek kabin 2x4 ler de de mevcut . Aynı blok kullanıldığından , devir göstergesinin bağlandığı yer muhakkak mevcutmuş fakat bir şekilde kapalı olabilirmiş . Biraz uğraştırsa da bağlanabilme imkanı olabilirmiş .
Tavsiye edilen ise hiç oralara girmeyip konsol ile uğraşmadan , dıştan takma bir devir göstergesi direğe veya konsol üstüne akü-yağ basınç vb. göstergelerle bir kombinasyon yapıp marangoz yardımıyla bir set oluşturulabilir. Fırsat bulup yapabilirsem buradan paylaşacağım.

İzogrand' Alıntı:
Slm ,
2.8 1992 hilux gösterge panosunun (komple ) devir saat göstergeli bir pano ile değişimi hakkında bilgisi olan var mı ?

-yapı olarak devir saati kullanmaya uygun mu
-yanılmıyorsam 2.4 2x4 pıck-up 86-87-88 modellerde devir saati mevcut (konsol sanki aynı)
-runner panolarının bazıları da uyar gibi gözüküyor

Birkaç yetkili servis ile görüştüm , dudak büktüler bilgi vermeğe bile yanaşmadılar .
merhaba arkadaşlar bende 87 hilux var fakat benim aracımdada devir saati mevcut değil takmayı unutmus olabilir japon arkadaşlarımız :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri