Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FREE LANDER SALİH Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 368
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,778

SİZCE HANGİSİ

• T.HILUX

Kullanılan: 81 40.7%
  • M.L200

Kullanılan: 78 39.2%
  • N.NAVARA

Kullanılan: 26 13.1%
  • İ.D-MAX

Kullanılan: 14 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    199
Ynt: Hılux mı, Yoksa L200 mü? Hangisi Sizce?

Ankaraya yolunuz düşdüğünde misafirimiz sayılırsınız,
Yemeği size yıkmak saygısızlık olur,tanışır güzel bir yemek yeriz.
Yolum Balıkesire düşerse,( uzun yıllar önce karacabeyde çalışırken bunaldığımda giderdim . )
2 gün yemek yemeden geleceğime emin olabilirsiniz ;D

Etiketler

paket servisimizde var siz yeterki gelin yolunuz düşsün.ne demek orası benimde memleket sayılır ankaranın yabancısı değilim bir çok arkadaşım var uzun zamandır da görüşemiyoruz mutlaka gelmem gerek inşallah en kısa zamanda görürüşüz gelmeden yazarım mutlaka birkaçgün önceden.görüşmek üzere saygılar(candostlara selam)

merhaba arkadaşlar, bu hafta L200 test sürüşüne gideceğim ve bana söylediklerine göre L200 makyajlanmış ve kısmet olursa makyajlı yeni aracı test edeceğim. bütün bilgi düşüncelerimi sizlerle burdan paylaşacağım.

FREE LANDER SALİH' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, bu hafta L200 test sürüşüne gideceğim ve bana söylediklerine göre L200 makyajlanmış ve kısmet olursa makyajlı yeni aracı test edeceğim. bütün bilgi düşüncelerimi sizlerle burdan paylaşacağım.
Etrafta 2010 L200 ler var ama makyajlısını yeni duydum.
Fotoğraf çekerseniz sevinirim.

kesinlikle navara arkadaşlar yapmayın lütfen hıı bütçe sınırlıysa ona bişey diyemem baştacı ama navara da ki özellikler hiç bi pick-up ta yok bunu herkes biliyo zaten.. ;D

mete bey, çekerim tabii bende bayinin yalancısıyım. hatta ellerinde yeni makyajlı olandan test için yokmuş merkezle konuşup talep etiler. bugün yarın ararlar bende gitiğimde bol bol fotoraflarını çekerim.

Nvr01 arkadaşım, benim pickuplarda kasa olarak en sevdiğim navara gerçekten çok heybetli duruyor ama etrafımda navara için pek hayırlı konuşan yok ve arazi kabiliyeti L200 den az olduğunu biliyorum.

Nvr01 arkadaşım, benim pickuplarda kasa olarak en sevdiğim navara gerçekten çok heybetli duruyor ama etrafımda navara için pek hayırlı konuşan yok ve arazi kabiliyeti L200 den az olduğunu biliyorum.

yok be abi benim 2. navaram sıkıntı yok girdiğim yerleri görsen...

genelde duyduğum navaraların fren vb parça sorun çıktığı ve hem parçaların pahalı olduğu hemde zor bulunduğu diye duydum ve açıkçası problemli bir araç istemiyorum ama siz bir kullanan olarak memnunum diyorsanız benim için dha önemli. birde bişey daha sormak istiyorum navaranın arka koltukları rahatsız deniyor sizce nasıl? ben navara ların 4x4le lerini çok beğeniyorum çoğu deri döşeme sunroof vb. özellikleri günlük kullanım için gayet hoş. kilit yoktu galiba

genelde duyduğum navaraların fren vb parça sorun çıktığı ve hem parçaların pahalı olduğu hemde zor bulunduğu diye duydum ve açıkçası problemli bir araç istemiyorum ama siz bir kullanan olarak memnunum diyorsanız benim için dha önemli. birde bişey daha sormak istiyorum navaranın arka koltukları rahatsız deniyor sizce nasıl? ben navara ların 4x4le lerini çok beğeniyorum çoğu deri döşeme sunroof vb. özellikleri günlük kullanım için gayet hoş. kilit yoktu galiba

vallahi bendeki 4x4 le modeli 2008 model memnunum arka eski skystar lara göre baya bi geniş parça sıkıntısını kim söylüyorsa yanlış biliyor arabanın fren balatası bile sahibinden.com da var ;D ;D ;D inanın ben cok memnunum cok şükür bi sıkıntım yok arka geniş geniş ferah olun o konuda alınır yani bi kere abicim dop dolu bi araç hangi pikapta yagmur sensörü far sensörü dış aydınlatma paketi koltuk ısıtma elektrik li koltuk vs.vs. var daha saymadığım bir sürü özellik bence gayet başarılı ve şık bi araç navara....saygılar

Hilux ve L200'ün parça fiyatları Navaradan daha pahalıdır. L200 Hilux'dan da pahalı sanırım.

fastjunkie' Alıntı:
Hilux ve L200'ün parça fiyatları Navaradan daha pahalıdır. L200 Hilux'dan da pahalı sanırım.

ewt aynen katılıyorum l200 en pahalı parça potensiyeline sahip araç hıluk cok sağlam 0 hata ama hantal + özellik yok araçta bence yine en güseli navara l200 de saçma sapan bi 4x4 sistemi var gecenlerde denk geldi yeni kasa 4x4 l200 manuel araç zaten 4x4 düde manuel 4 alt tarafa vakum diye bi parça koymuş cahiller ;D ;D araba zaten manuel 4x4 sistemine sahip daha neden ıvır zıvır vakum felan koyuyorsunuz anlamıyorum araç 4x4 de geçmiyo geçse cıkmıyo sahibi sinirden tekmeledi l200 ü ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR