ewt aynen katılıyorum l200 en pahalı parça potensiyeline sahip araç hıluk cok sağlam 0 hata ama hantal + özellik yok araçta bence yine en güseli navara l200 de saçma sapan bi 4x4 sistemi var gecenlerde denk geldi yeni kasa 4x4 l200 manuel araç zaten 4x4 düde manuel 4 alt tarafa vakum diye bi parça koymuş cahiller ;D ;D araba zaten manuel 4x4 sistemine sahip daha neden ıvır zıvır vakum felan koyuyorsunuz anlamıyorum araç 4x4 de geçmiyo geçse cıkmıyo sahibi sinirden tekmeledi l200 ü ;D ;D ;D ;D
yok abi bütün pick-up lar normalde 4x2 süarkli 4x4 pikap yok yani benim bildiğim navara,hılux,l200,ısuzu,mazda bunlar navarada da 80 km kadar 4x4 e at korma diyolar ama ben atmadım atmamda ne gereği var .toyota 3.0 dizel de güsel bi araç ama dediğim gibi cok saglam sorunsuz ama özellik yok be abi yoksa tamam 10 numara...
yok abi bütün pick-up lar normalde 4x2 süarkli 4x4 pikap yok yani benim bildiğim navara,hılux,l200,ısuzu,mazda bunlar navarada da 80 km kadar 4x4 e at korma diyolar ama ben atmadım atmamda ne gereği var .toyota 3.0 dizel de güsel bi araç ama dediğim gibi cok saglam sorunsuz ama özellik yok be abi yoksa tamam 10 numara...
3.0 Modelinde hertürlü özellik var yahu. Yol bilgisayarı, koltuk ısıtma, tüm kabin hava yastığı, cruise kontrol, elektronik klima'dan far yıkamaya kadar herşey var. Gayet başarılı olmuş. 2.5 modelinde sahiden pek bi özellik yoktu. Ama şimdi hepsi iyi bence.
nvr01 arkadaşım isminiz duran galiba, duran bey navarada tavsiye ettiğiniz bir yıl veya seri varmı? mesela l200 lerde 2008 instense ve dakar hairicinde kilit yok veya onur bey bahsetmişti galba hiluxlerin 2006 larının motor gücü daha düşüktü yanlış hatırlamıyorsam.
nvr01 arkadaşım isminiz duran galiba, duran bey navarada tavsiye ettiğiniz bir yıl veya seri varmı? mesela l200 lerde 2008 instense ve dakar hairicinde kilit yok veya onur bey bahsetmişti galba hiluxlerin 2006 larının motor gücü daha düşüktü yanlış hatırlamıyorsam.
valla 2008 modeller daha iyi neden ufak tefek makyaj var + dış aydınlatma paketi mevcut cok ufak extralar var ama aynı araç sorun yok 2007 de olsa bende aracımı satıyorum zaten cherokee ye geçiş yapacam ....ama navara derim sizede eger yok navara almam dersenizde toyota 3.0 dizel 2010 model...