Hitit Rallisi (5-6 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hsbasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,058

Etiketler

Ynt: Hitit Rallisi (5-6 Eylül 2009)

camouflage' Alıntı:
Şu kareyide kaçırmışım ya helal olsun bana :D

ilhami abi bir dahaki sefere inşallah büyük çaplı bir organizasyon yapcağız

siz ayrıldıktan sonra çekildi bu foto sanırım

Libya'ya ulaşmış olmana sevindim Sedat, sorun değil biz bekleriz sen dinlen biraz :smiley: Bu arada ben hazırladıklarımı yüklemeye başlayacağım .

Cumartesi günü yola çıktık ve ilk önce yoldan kareler

HititRallisi001.jpg

Beni aracıyla Bolu'ya götüren Levent
HititRallisi003.jpg

HititRallisi004.jpg

HititRallisi005.jpg

HititRallisi006.jpg

Gece yapılan ralli yarışında çekim yapamadık, makinalarımızın objektifleri hızlı araçları çekmeye yetmedi..

Sabahın ilk ışıklarında ralli alanına ulaşmak için yola çıktığımızda ralli araçları yanımızdan hızla geçiyordu

HititRallisi026.jpg

HititRallisi027.jpg

HititRallisi028.jpg

HititRallisi029.jpg

HititRallisi030.jpg

Ralli alanı görevlisi arkadaşımız 3 gündür uyumuyorum demişti

HititRallisi031.jpg

Ralli parkuruna arç ile girmek yasak olduğu için, yürüyerek Sedat'ın görev alanına ulaşmaya karar verdik ve yaklaşık olarak 3 km. yürüyüşe başladık

HititRallisi032.jpg

HititRallisi033.jpg

HititRallisi034.jpg

HititRallisi035.jpg

HititRallisi037.jpg

Yolda yürürken ralli başladı ve biz kenara geçerek araçların geçişini izlemeye başladık

HititRallisi036.jpg

HititRallisi038.jpg

HititRallisi040.jpg

HititRallisi042.jpg

HititRallisi045.jpg

HititRallisi046.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR