Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,019

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, daha önce Yedigöller'e gitmemiş biri olarak soruyorum: Bu mevsimde Yedigöller nasıldır?
Bu sefer çamurla boğuşmak yerine, gidelim gezelim, yiyelim içelim, manzara görelim, resim çekelim, öğrenelim öğretelim..
Tabi ki tepe bulursak tırmanır, çukur bulursak ineriz. Çamur görürsek, bak ona tam olarak söz veremiyorum.. ;D
Evet fikirleri alalım? Yedigöller? Kim? Ne der?

Etiketler
yedigöller
Ynt: Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

lynx255' Alıntı:
Arkadaşlar, daha önce Yedigöller'e gitmemiş biri olarak soruyorum: Bu mevsimde Yedigöller nasıldır?
Bu sefer çamurla boğuşmak yerine, gidelim gezelim, yiyelim içelim, manzara görelim, resim çekelim, öğrenelim öğretelim..
Tabi ki tepe bulursak tırmanır, çukur bulursak ineriz. Çamur görürsek, bak ona tam olarak söz veremiyorum.. ;D
Evet fikirleri alalım? Yedigöller? Kim? Ne der?

O kadar yol gitmisken kalmalı olsun bari. Bol kar olsun üstünde kar lastigi ilede gidebilelim :smiley:

Hakan555' Alıntı:
O kadar yol gitmisken kalmalı olsun bari. Bol kar olsun üstünde kar lastigi ilede gidebilelim :smiley:
Bir fikirdir. Güzel de bir fikirdir. Nerede kalınır? Ne yenir, ne içilir? Kalınmaz ise kaçta buluşup, kaçta gidilmelidir? Ayrıca gezilecek yer bilgisi gerekmektedir. Kaç göl var? Yedi mi? Yediden fazla mı? Hangisi güzeldir? Amma sordum..

O kadar yolu samurai ile gitme taraftarı diilim subaruyla gelebilirim kalmalı olursa c.tesi 4-5 gibi çıkılabilir kalmasız gidersek sabah 6 gibi buluşmamız gerekir sadece gezi olacaksa hanımlı çocuklu olsun bari

kız babası' Alıntı:
O kadar yolu samurai ile gitme taraftarı diilim subaruyla gelebilirim kalmalı olursa c.tesi 4-5 gibi çıkılabilir kalmasız gidersek sabah 6 gibi buluşmamız gerekir sadece gezi olacaksa hanımlı çocuklu olsun bari
Yoldan çıkmayacaksak, bende Jimny ile gelmem. Diğer fikirleri de alalım, ortak bir karara varırız..

Ben gittim yedigöllere yedi göl var genel olarak hepsi birbirine yakın büyük değiller yoldan çıkılacak pek yer yok otobüs taksi geziyor içeride zaten görsel olarak gidilir ama Offroad malesef şahsen benim için Ofroad olsa iyi olur oda orda olmaz

HASAN_5434' Alıntı:
Ben gittim yedigöllere yedi göl var genel olarak hepsi birbirine yakın büyük değiller yoldan çıkılacak pek yer yok otobüs taksi geziyor içeride zaten görsel olarak gidilir ama Offroad malesef şahsen benim için Ofroad olsa iyi olur oda orda olmaz
Evet farklı fikirler geliyor.. ;D
Bulacağız bir orta yol..

HASAN_5434' Alıntı:
Sen yoktun tabi bu hafta.. ;D Bize en az üç hafta yetecek kadar doyduk biz..

lynx255' Alıntı:
Sen yoktun tabi bu hafta.. ;D Bize en az üç hafta yetecek kadar doyduk biz..
Ben aracı alayım bi bakalım bi ne olacak çok dik rampada bayılıyor benim araç yaramaz bana

Ailecek gidelim. Kalinacak yerin lobisi genis olursa çocuklar rahat eder.
Yörede kalinacak gezilecek yer cok Bolulu arkadaslardan yardim aliriz.

yedigöllerdeki hava durumu nedir, kar -buz varmı? önce onu tespit edelim.
kar buz varsa, binek araçlarda da kar lastiği ve zincir gerekecek.

araziye "uzak yerde" girme işine sıcak bakmıyorum çünkü başımıza iş gelse geri dönüş ızdırap olur.

gezi olacaksa, çoğunluk ailesel katılım tercih ediyor, c.tesi sabahtan yola cıkıp gezip, yatıp, pazar öğlen yola düşülse iyi ve rahat bir gezi olur diye düşünüyorum.

böyle bir plan da 2-3 gün kala biraz riskli ve yetersiz zaman, en az 1-2 hafta öncesinden planlayıp, rezervasyon yaptırıp gidilmeli? plan yaparken, forumdan da yardım alınabilir,

en iyisi biz gene ormanda gezelim, vuralım kendimizi dağa bayıra.
kanımca hasanın maceralarına gülmekten , ilerleyemeyecez zaten hehehe
4L si bile yok :smiley: lasttik desen o da yok hahahha neyse yağmur yağmayınca belki yolda kalmadan yetişir bize ;p
hiohahah

geçen göremediğimiz, şile yolundaki benzincinin oralardaki alana mı takılsak, bi giriş bulup zirve yaparız.

hakan555 araç işinde gelişme varmı, yılbaşı geldi, mtv ler belli oldu henüz co2 salınımına göre vergilendirme yok ortalıkta.

Ayberk arkadaşımız illede şilede biryer varmış oraya gidelim diyor offroad olmazsa ben bunalırım diyor arkadaşlar sizce ne yapalım ??? ???

geçen göremediğimiz, şile yolundaki benzincinin oralardaki alana mı takılsak, bi giriş bulup zirve yaparız

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100178.10#ixzz2pFB73kN1
bencede bu şile işi benimde kafama yatıyor bi zirve yapalım bakalım nevar zirvede 4 l ye gerek yok ayberkcim sen varken 4 l ye ne hacett ;D ;D

Ben c.tesi yarım gün çalışıyorum sabahtan katılamam ama siz giderseniz sonradan gelebilirim bu arada bogazlarım yanıyor kemiklerim batıyo başım agrıyo ve ateşim var inş ayakta atlatırım

kız babası' Alıntı:
Ben c.tesi yarım gün çalışıyorum sabahtan katılamam ama siz giderseniz sonradan gelebilirim bu arada bogazlarım yanıyor kemiklerim batıyo başım agrıyo ve ateşim var inş ayakta atlatırım
başkan senin o zaman zirve havasına ihtiyacın var zirve yapalım hiçbirşey kalmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler