Hüseyin Gazi Kayalıkları - Temel Kaya Tırmanış Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erturk77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,725

erturk77

ERTÜRK AŞAR/Ankara
Yer
ankara
Arkadaşlar ADKK nın ve Gezginder ortak düzenlemiş oldukları Temel Kaya Tırmanış Eğitiminde Yapmış olduğumun eğitim fotolarını ve etkinlikleri sizlerle paylaşmak istedim.Çok yorucu ve aynı zamanda o kadar zevkli geçen eğitimler sonunda birşeyler öğrenmenin mutluluğu içindeyim. Eğitimi veren hocalarımızıda burdan göstermiş oldukları sabır ve cabalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.Daha yolun başındayız ama benim için büyük bir tecrübe olduğu kanısındayım.Fotoları düzenledikçe yüklemeye çalışacağım.

Etiketler
Ynt: Hüseyin Gazi Kayalıkları - Temel Kaya Tırmanış Eğitimi

İki gün süren toerik eğitim esnasındaki fotolar.

İlk pratik çalışmalarımızı yapacağımız yer olan Ankara merkeze 20km uzaklıktaki Hüseyin Gazi Kayalıkları idi. Çok heyecanlı olduğumu belirtmek isterim.Oyüzden birde ufak bir kaza geçirdim.Zemin ıslaktı ve aralıklar yağmur atıştırıyordu.Heyecandan olsa gerek kayıp düştüm, kayalıklara ulaşmak üzereyken sağ tarafım tamammen morluklar ve yara bere içinde kaldı.Hocalar görmesinde diye yaraları gizledim. Çalışmaya katılmamı engelleyebilirler düşüncesiyle eve gelene kadar idare ettim. Eve geldiğim zaman manzara korkunçtu, Kaval kemiğimin üzerinde 10 cm çapında büyük bir şişlik ve kaburgalarımın belli yerlerinde şişlikler ve morluklar mevcuttu.Bu kadar kötü olduğunu tahmin etmemiştim.Ama başarıyla çaktırmadan o günkü eğitimi başarıyla tamamladım.

sabah 08:00 de kayalıklar ulaşmıştık.Ve ısınma hareketlerine başladık.

IMG_0436.jpg

IMG_0450.jpg

IMG_0453.jpg

Isınma hareketlerinden sonra Bouldering (kısa kaya) çalışmalarına başladık.

IMG_0464.jpg

IMG_0466.jpg

IMG_0467.jpg

Bouldering çalışmasından sonra , Emniyet kemeri giyimi ve ip düğümlerini tekrar edip pratik yaptıktan sonra,
Dihedral Yüzey İnişlerine geçtik...

Sevgili Ertürk ;

Eğitim faaliyetine başlamana çom sevindim, yaşadığın heyacanı çok iyi anlıyorum, umarım birlikte bir etkinlik yaparız :smiley:

Mustafa abicim teşekkür ediyorum...İnşallah yakın zaman da bir etkinlik gerçekleştiririz, özledik muhabbetinizi.
MKG' Alıntı:
Sevgili Ertürk ;

Eğitim faaliyetine başlamana çom sevindim, yaşadığın heyacanı çok iyi anlıyorum, umarım birlikte bir etkinlik yaparız :smiley:

Dihedral yüzey inişlerini gerçekleştirdikten sonra.Kıçkıran adı verilen rotadan Düz yüzey inişlerini gerçekleştirdik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,188
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler