Hüseyin Gazi Kayalıkları - Temel Kaya Tırmanış Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erturk77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,726
Ynt: Hüseyin Gazi Kayalıkları - Temel Kaya Tırmanış Eğitimi

Düz yüzey inişleri:
S5002494.jpg

Etiketler

Düz yüzey inişlerinde kendini boşluğa bırakmak en zor kısmıydı:Yusuf yusuf etmedi desem yalan olur:smiley:
S5002498.jpg

Düz yüzey inişlerinide başarıyla tamamladıktan sonra bu günkü çalışmalarımızı bitirdik.Saate baktığımız da akşam 5 e gelmişti..sabah 8 den akşam 5 kadar vaktin nasıl geçtiğini anlamadık bile..Pratik çalışmalarımızın ikincisini 9 mayıs cumartesi günü yapacağız.
İkinci çalışmalarımızın da fotolarını etkinlik bitiminde yayınlacam....

Ertürk faydalı bir eğitim olmuştur umarım.Bundan sonraki etkinliklerimizi biraz daha tırmanmaya uygun bölgelerde yapabilirsek çok daha keyifli olur diye düşünüyorum.Bir iki resimde benden.K.Maraş T.D.F Eğitimi

IMG_2628.jpg

IMG_2665.jpg

İnşallah bir aksilik çıkmazsa 06-12 Haziran tarihlerinde yine 1 hafta T.D.F'nin 2. eğitimine Isparta'ya gidiyorum.

Ertürk, Hüseyingazi Dağı Ankara'nın tırmanmak için toplandığı en güzel kayalıklara sahiptir, tüm gruplar orada kaya ve tırmanma çalışmalarını yaparlar. Senin de başarı ile bu çalışmalara katılmış olman beni sevindirdi, kutluyorum, azmin elinden bir şey kurtulmuyor gerçekten :smiley: Fotoğraflar çok güzel teşekkürler, 2. eğitimin görüntülerini de bekliyoruz senden..

Ertürk, Murat en sonunda benide dağcı yapacaksınız resimlere baktıkça çocukluğum aklıma geliyor bahçelerden erik araklamak için bahçe sahibi ön tarafta beklerken biz arka taraftan kayalıklardan ip ile inip erikleri tamam edip ip olur giderdik.
Çalışmalara devam kim tutar sizi....

Ertürk,
Bravo, Tebrik ederim. Geçirdiğin ufak kaza için de büyük geçmiş olsun. Her aksilik büyük bir tecrübe tabii. Bundan sonraki etkinilklerin sağ salim geçer inşallah. Eğridir programını bekliyorum.
Selam ve sevgilerimle

Temel kaya tırmanış eğitimimizin son gününde Top Rope, Üstten emniyetli kaya tırmanışını Kıçkıran ve Çatlak Adı verilen rotalarda gerçekleştirdik. Yine çok yorucu ve o kadarda zevkli bir eğitim çalışmasıydı..

Kıçkıran adı verilen rotada ilk tırmanışı gerçekleştirmeye çalıştım.Yalnız kondisyon eksikliğini çok hissettim...Özellikle bouldering çalışmaları yaparak kendimi çok geliştirmem ve kaslarımın esnekleştirmek gerektiğini bu eğitimde anladım.Daha çok çalışma yapmam lazım....çok....

Kıçkıran rotasındaki Top Rope çıkışımın görüntülerine başlıyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler