Hüseyin Gazi Kayalıkları - Temel Kaya Tırmanış Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erturk77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,732
Ynt: Hüseyin Gazi Kayalıkları - Temel Kaya Tırmanış Eğitimi

::smiley:

D700+ADKK-GEZG%C4%B0NDER+TEMEL+KAYA+TIRMANI%C5%9E+E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0+196.jpg

7.jpg

Etiketler

Sevgili Ertürk gayretiniz ve motivasyonunuz süper, tebrik ediyorum, bu çalışmanın sonucunu Aladağlarda bir zirve yaparak kutlamalıyız :smiley:

MKG' Alıntı:
Sevgili Ertürk gayretiniz ve motivasyonunuz süper, tebrik ediyorum, bu çalışmanın sonucunu Aladağlarda bir zirve yaparak kutlamalıyız :smiley:

Mustafa abi teşekkür ederim.
Daha çok çalışmak lazım.Birde en kısa zamanda malzeme eksiğim çok onları tamamlamam gerikiyo...

Ertürk tebrik ederim kardeşim.Güzel bir tırmanış duvarı çok keyif vermiştir.Durmak yok yola devam.

Ertürk kardeşim, Örümcek gibi yapışmışsın kayalara helal olsun. Resimlerine bakarken benim kol ve bacaklardaki gerilmeyi hissettim :smiley:
Bu tip tırmanışlarda ideal ayakkabı nasıl olmalıymış? Bilgi verirsen sevinirim.
Senin Eğridir, Aladağlarla çakışmıyor. Sonraki haftaymış. Aladağlar da öenmli bir deneyim olacak. Mustafa abi de ben de gelmeni çok isteriz.
Selamlar

COMPETUS' Alıntı:
Ertürk tebrik ederim kardeşim.Güzel bir tırmanış duvarı çok keyif vermiştir.Durmak yok yola devam.

murat teşekkür ederim..cidden çok keyif vericiydi.

EKARAIS' Alıntı:
Ertürk kardeşim, Örümcek gibi yapışmışsın kayalara helal olsun. Resimlerine bakarken benim kol ve bacaklardaki gerilmeyi hissettim :smiley:
Bu tip tırmanışlarda ideal ayakkabı nasıl olmalıymış? Bilgi verirsen sevinirim.
Senin Eğridir, Aladağlarla çakışmıyor. Sonraki haftaymış. Aladağlar da öenmli bir deneyim olacak. Mustafa abi de ben de gelmeni çok isteriz.
Selamlar

Efe abi teşekkür ederim..

kaya tırmanışları için özel ayakkabılar kullanılıyor.Ayağı iyice saran ve ayak parmaklarını toplayan,çok da rahat olmayan bir ayakkabı diyebiliriz.Kayaya tutunmayı ve burun kısmıyla küçük delik ve çatlaklara girmeyi kolaylaştıran bir ayakkabı. değişik markaların kaya tırmanış ayakkabaları mevcut. Fiyatları 100-250 ytl arasında değişiyo.Aşağıda bir resmini koyuyorum.

577.jpg

eskiden köylerde giyinen soğukkuyu ayakkabılara benzediğini söyleyebilirim. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,191
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler