Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan agca Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,531

agca

Kamp I
Yer
İzmir
Çok Temiz Hyundai Galloper.Otomatik vites,Deri döşemeleri pırıl pırıl.Elektrikli ayna.Lavato Marka Sıralı LPG Ruhsata işlenmiş.

Bir alacak karşılığı alındı.14.04.2009 tarihli İstanbul Hyundai Servisi Mates Firması tarafından yapılmış ekspertiz raporu elimde.Kazası değişeni yok.Motoru ve Kilometresi orjinal.İsteyen yinede istediği yere baktırsın.

Fiyat:20.500

Gezenbilir üyelerine kolaylık sağlanır.
Lada Niva yada düşük fiyatlı arazi aracı takası olur.

[attachment=1][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

galloper_01.jpg

galloper_03.jpg

galloper_04.jpg

Etiketler
Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Üstüne para alabileceğim 4x4 araçlarla takas yapmak istiyorum.Harcı borcu yok.Satışı hemen verilir..

demek döndü dolaştı size geldi bu araba:smiley: hey gidi:smiley: disco da kullandım cherokee de, şu anda da vitara kullanıyorum, ama aklım galloperda kaldı valla:smiley: kullanan da kullanacak olan güle güle kullansın:smiley:

afagan' Alıntı:
demek döndü dolaştı size geldi bu araba:smiley: hey gidi:smiley: disco da kullandım cherokee de, şu anda da vitara kullanıyorum, ama aklım galloperda kaldı valla:smiley: kullanan da kullanacak olan güle güle kullansın:smiley:
Serdar Bey öncelikle teminniniz için teşekkürler.Görüşleriniz genel olarak Gallopre lar için mi yoksa bu aracımı tanıyorsunuz.Ben bu aracı yeni aldımda o nedenle soruyorum.

çok çok ciddi bir yanılgı içerisinde değilsem bu araba benim 2007 aralık ayında elime geçip sonrasında ayrıldığım galloper. km si 115.000 orjinaldi üzerinde lovato sıralı sistem LPG ve hatta LPG kamuflesi için ahşap üzeri suni derikaplı bir muhafaza bile vardı, direksiyon pompası hortumunu da maslak/hyundai de ben değiştirtmiştim, sağolsun Nadir Bey önayak olmuştu o zamanda (bu adamın da üzerimizde ne çok hakkı var kardeşim) :smiley:)

Yok Serdar Bey büyük ihtimalle bu o araç değil.Lpg tankı ortada.Bu arada LPG sistemide Tartarini imiş ben yanlış hatırlamışım.

Araçla ilgili bilgi verirseniz memnun oluruz.Aracın km si,motor hacmi,vergisi,modeli vs.

öğretmen' Alıntı:
Araçla ilgili bilgi verirseniz memnun oluruz.Aracın km si,motor hacmi,vergisi,modeli vs.
Araç 1999 model V6 3000 cc otomatik.LPG ruhsata işlenmiş durumda.152.000 km de.6 Aylık vergisi 592 Tl.4 cam elektrikli,elektrikli aynalar.Sahibinden com da 13499662 ilan nosuyla daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Teşekkürler..

fikir söyleme babında .. tanımam etmem ama aynısından arkadaşımda var çok güzel ve büyük araç bunlar hep özenmişimdir olmayınca olmuyorrr ............. bu paraya iyi bir araç bindinmi gücü hissediyorsun not düşeyim dedimm

ayhanbursa' Alıntı:
fikir söyleme babında .. tanımam etmem ama aynısından arkadaşımda var çok güzel ve büyük araç bunlar hep özenmişimdir olmayınca olmuyorrr ............. bu paraya iyi bir araç bindinmi gücü hissediyorsun not düşeyim dedimm
Evet haklısınız Ayhan Bey.Yaklaşık 15-20 gündür bende başka araca binmek içimden gelmiyor.Nakite ihtiyacım olmasa kesinlikle satmayı düşünmem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR