iki adet 2010 model niva da farklılıklar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan farabicogal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,249

farabicogal

LadaNiva
Yer
ANKARA
merhabalar: ben ankarada devlet memuruyum.aranıza yani niva ailesine katılmak üzereyim
Şantiyede kullanılmış 2010 model niva için pazarlık ettim almak üzereyim.araç 2010 model 63000 km'de Şirkette bunlardan 4 adet var benim alacağım aracın göstergeleri manuel, Diğer araçların km saat göstergesi dijital. bunun dışında gördüğüm kadarı ile bir farklılık yok gibi.Aynı model yani 2010 modellerde motor yürüyen aksamdada farklılık varmı bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bilgilerini bizimle paylaşırsa çok sevinirim.

Etiketler
Ynt: iki adet 2010 model niva da farklılıklar

Dijital göstergeliler Lada M modelidir ve daha yenidir. Bu modeli tercih edin derim.

- Fren, debriyaj sistemi
- Yaylanma, amortisör sistemi gibi iyileştirilmiş yanları vardır. Hata arastırırsanız eski-yeni M serisinin karşılaştırma-test videosu vardı buralarda bir yerde... M modeli arazi de daha rahvan gidiyordu...

Video ve diğer ayrıntılar;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62438.0

Sayın NİVA69 yanıtınız için teşekkür ederim.Ben sadece gösterge farklı diye düşünüyordum.
Peki iki araç arasında 1500 lira fiyat farkı var bu farkı vermeye değermi bu M kasa nivaların + ları

Videoyu, testi izlediyseniz değer...

Zira sonradan 1500 lira vereyim deseniz bu iyileştirmeleri yaptıramazsınız... ayrıca satarken de bu avantaj olacaktır.

Yerinizde olsam pazarlık eder gene de M nodeli alırdım...

Not: Ankaradaysanız Şazmazda Lada-TELMAN USTA var (Nivam varken sürekli gittiğim ve çok memnun kaldığım bir yerdi) aracı almadan gösterin derim...

araçlar şantiye aracı şimdilik bir tanesi satılık onuda kaçırmak istemiyorum.fiyat piyasanın çok çok altında olduğunu düşünüyorum.hazır satış için daha önceden konuşmuştuk.taşıt tanımayı söktürdüler ve merkezden satış için vekalet istediler.Daha önceden sizin verdiğin bilgilere ulaşabilseydim ona göre pazarlık yapardım.fiyat vermek doğrumu bilmiyorum ama.yürüyende bir miktar masrafı var.parça fiyatlarını netten araştırdım tahminim 2000 tl ye araç on numara olur.

şase sağlamsa korkmayın önemli olan kaporta çürük vs yoksa gerisi yalan...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri