İki LR Ömerli'de Sevgililer Gününü Kutladık (14 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,421
Ynt: İki LR Ömerli'de Sevgililer Gününü Kutladık (14 Şubat 2009)

İşte budur , Hakkını vermekten herkes başka birşey anlıyor ama , siz hakkını vermişsiniz Landrover ların. Ellerinize sağlık.

Etiketler

Çok güzellll
Keşke kocaoğlanında birkaç fotografını görebilseydik .
Güzel görüntüler LR leri izlemek ayrıca zevk verdi teşekkürler....

gerçekten resimler harika, hele su geçişleri süper paylaşımlar için teşekkürler..

Resimler çok güzel, baya bir mücadele edilmiş sanırım, 1.Mesajdaki ilk resim ve su geçiş ise çok hoş, dalışa geçen denizaltı gibi, kafayı sokup dibe inme anından bir poz ;D..keyifle okudum elinize emeginize sağlık. Bu arada Ömerli çok büyük bir bölge, neresindeydiniz???

Güzel resimler, off-roadda Disco görmek sevindirici ;)

Görüntüler çok güzel. 500 metre dere kenarı geçiş gerçekten çok ürkütücü. Su berrak olsa belki yavaş yavaş derinliği kollayarak giriebilinir. Ama bu şartlarda bende girmezdim.

concrete' Alıntı:
Iki LR, Koray (discoverer) ve ben yagislarin tadina bakalim dedik. Fazla foto yok ne yazik ki ama olanlari paylasmak istedim. Fotograk makinasinin Discoya ait oldugunu fotolara bakinca anlamak pek zor degil :smiley:

İkinizi de tebrik ederim... güzel bir ortamın keyfini çıkarmışsınız... Ne yazık ki, eşim bu çamur sevdamı yalnız başıma tatmamı istiyor... ama şimdilik... ;D

Offroadpassion' Alıntı:
Resimler çok güzel, baya bir mücadele edilmiş sanırım, 1.Mesajdaki ilk resim ve su geçiş ise çok hoş, dalışa geçen denizaltı gibi, kafayı sokup dibe inme anından bir poz ;D..keyifle okudum elinize emeginize sağlık. Bu arada Ömerli çok büyük bir bölge, neresindeydiniz???

Omerli bolgesıne güney (ballıca) tarafından girip kuzeye, sile yoluna doğru yol aldık. Bu güzergahtaki ikinci gezimizdi. Bu sefer bazı ara yollara da girdik.

Siz de sık sık bu bölgedesiniz. En son sanırım 4 aractınız. Aslında 5-6 aracta ıyı bır gezi için makul bir sayı olabilir sanırım. Sizin resimlerde çok güzel yerler görüyorum. Bir fırsatta birlikte çıksak keşke.

Kısmet olursa inşallah gideriz, Bolu sarı alan kampımız bitsin ondan sonra yaparız bir gezi.. ;)

resimler çok güzel keşke olayı bir buket gül ile biraz daha romantikleştirebilirdiniz. :D
paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için tşkler güzel kareler disko cok artislik poz vermiş su gecişi literatüre gececek cinsten

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR