İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okitay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 146
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,303
Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

eminim çok güzel olmuştur da bu kadar işçilik benim elimden gelmez Oktay abi, burda da tamam takarım diyen bir kasabın eline düşersem vay haline benim seriesin :smiley:

Etiketler

Tevazuyu bırak
BMW fabrikası marmarise şube açmış gibi olmuş:smiley:

Sentinel' Alıntı:
Tevazuyu bırak
BMW fabrikası marmarise şube açmış gibi olmuş:smiley:
eyvallah fırat BMW R65 e gerçekten çok emek vererek topladım...degerini bilen bir alman arkadaş aldı....

Oktay bey her şey için elinize sağlık. Ama tüm serieslere katkısı olması bakımından bu başlığı SERİES kısmına aldırmaya çalışın. Eğer alınmaz ise, SERİES de jant ve SERİES de Hidrolik direksiyon uygulaması şeklinde iki başlık açarak fotoğrafları yeniden yüklemeniz çok iyi olur.

Tebrikler, bir çırpıda okudum hepsini, emeklerinize sağlık, kazasız belasız kullanın aracınızı...

menderessereflisan' Alıntı:
Oktay bey her şey için elinize sağlık. Ama tüm serieslere katkısı olması bakımından bu başlığı SERİES kısmına aldırmaya çalışın. Eğer alınmaz ise, SERİES de jant ve SERİES de Hidrolik direksiyon uygulaması şeklinde iki başlık açarak fotoğrafları yeniden yüklemeniz çok iyi olur.
merhaba menderes bey fısat bulamıyorum ama en kısa zamanda series bölümüne yükleyecegim fotoları... :smiley:

moderatöre bildir yapıyorum ben de
bu mesajı okuyan arkadaşlar da yaparsa sevinirim
series başlığımız derli toplu olsun
yabancı forumlarda serieslerle ilgili bir sürü bilgi var

emeğine sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan bendede aynı model araş var elektrik tesisatı yaptıracam ama sanki para vermiyormuşum gibi davranıyorlar eski araç olunca sıkıntı bu anlayacağın anlattığın gibi aracım niğde de hazır elektrik tesisatı nereden bulurum bir bilen varmı bulamadım canım sıkılıyor şeması varsa şemada olur kolay gelsin

aesmer' Alıntı:
emeğine sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan bendede aynı model araş var elektrik tesisatı yaptıracam ama sanki para vermiyormuşum gibi davranıyorlar eski araç olunca sıkıntı bu anlayacağın anlattığın gibi aracım niğde de hazır elektrik tesisatı nereden bulurum bir bilen varmı bulamadım canım sıkılıyor şeması varsa şemada olur kolay gelsin
merhaba teşekkür ederim ....bu tür araçları almadan önce iyi bir usta bulmak lazım....bende şema olması lazım ...bir bakayım dönerim size...

aesmer' Alıntı:

Abi şemayla biraz zor olur aslında, yanan elektrik tesisatı komple mi yoksa göstergelerin orası mı, neler çalışmıyor vs hepsini bir liste yap, olması gerekenleri bir liste yap abi, ona göre al kablolarını pabuçlarını, 2 ayrı sigorta kutusunu, bir tane de kablo sıyırıcı, sakin sakin çek abi elektrik tesisatını.. Bu tarz ustalar alışmışlar kısa sürede para kazanmaya, bizim arabalara bulaşmazlar..

Kolay gelsin

gösterge panelinin altı sigorta kutısuna giden kısım komple tek parça haline geldi sinyaller ve farlar çalışmıyor bir şekilde araba çalışıyor ama aküyü öldürüyor akü boşalınca tekrar şarj tutmuyor anlayacağın değiştirmem lazım yoksa araba yanacak gerçi ön panelden alev çıkmıştı ama söndürmem uzun sürmedi tesisatı komple yenileyebilirsem işte ozaman içim rahat edecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR