Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi?
Herkese ama herkese cok tesekkurler, eşsiz bilgiler için çok çok teşekkürler.. Bu bilgi Hazzı(nesi)nden nails keyif aldim bilemezsiniz
cok tesekkurler
haftaya ilk isim doktorumu aramak olacak! gerci bana scuba'yi yasaklamamisti ona guvenerek hayallere dalabilirim gibime geliyor
ama sormali gercekten (doktorum da bana kesin yine "kilo ver" diyecek ya
)
ote yandan tuuum bu anlatilanlardan sonra hedefe kitlenmis durumdayim su anda.. insallah Sedat'in dedigi gibi (zaten bu suzuki vitara fikrini de aklima ilk dusuren kendileridir ya
) evet insallah dedigi gibi bahardan evvel elime param gecer de hemencecik hayirlisiyla cici bir vitara 5 kapi sahibi olurum
innsallah cok istiyorum artik gercekten..
onu alabilirsem de arkasindan artik modifiyeydi, motordu, aksamdi sorularim yagar yine
ben yeniyim de ondan cok merakli ve az biliyorum bu isleri.. haziran hatta temmuz trafik cikisliyim.. ama araba pazarlarinda, ustalar ve galerilerde dolasmaktan bayagi sey ogrendim.. bizim ahbap bi usta vardi yaninda takilmak istedimdi ama pek orali olmadi dogrusu.. hani yine aksamdi motordu basit tamiratdi ogreneyim diye.. "usta bir iki hafta sana ciraklik yapsam" dedim "yok canim gerek yok artik, yol yardimini cagirirsin, lastik bile patlasa hemen degisiyorlar zaten" falan dedi :'(
Henuz acemi sayilabilir hala (her ne kadar taksi ve minibusleri isikta arkamda biraksam da ;D) cunku mesela bu kış, ilk kışım olacak.. en uzak ağva yaptım ama seneye bahardan itibaren uzak yol yapmak hedefim tabii.. hele ki insallah bir vitarayla olursa bu yol, yoldan da cikabilirim demektir
tekrar tekrar (her ogrenen adina) herkese usenmeden o bilgileri verdikleri icin cok tesekkur ederim