İlandaki Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dt_bulut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,548

dt_bulut

www.erdembulut.net
Yer
istanbul
Web
www.erdembulut.net
merhabalar. ilandaki araç hakkında bilgisi olan varmıdır acaba.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-off-road-suzuki-jimny-4x4-37000km-lpg-li-hatasiz-boyasiz-127409980/detay/

Etiketler
Ynt: İlandaki Araç

forumdaşlar daha önce bu araç ile offroad yapan yada tanıyan yokmudur aranızda yada jimny de otomatik vites performansı nasıldır. sonucta 1.3 motor yukseltme ve lastik caplarının artısı performansı nasıl etkiler

Merhabalar,

2 senedir otomatik Jimny sahibiyim. Hafif offroad donanımına sahip dahada yapım aşamasında :smiley::smiley: param oldukça

uyguluyorum şu an yükseltme kiti, spacer, kilit diff, BF AT lastik var. Tek sorun yakıtı :D LPG yok ama

LPG yede ihtiyaç duymuyorum nadir kullanıyorum. Arazide ve asfaltta otomatik sanzuman

gayet rahat diyebilirim su ana kadar bana bir zorluk, sıkıntı çıkartmadı. Pek sert offroad yaptım diyemem ama hatrı

sayılır yerlerden de geçtim toplamda 40.000 km yaptım henüz bir sorun çıkmadı inşallah da çıkmaz. Ilandaki aracı

bilmiyorum bilen arkadaşlar görüşlerini paylaşırlar. Insallah gönlünüzce bir Jimny e sahip olursunuz.

Iyi akşamlar.

ben şu anda v8 kullanıyorum cekincem onun vermiş oldugu performansı veremeyecek olması bizim binek aracımız otomatik 1.4 motor onun gaz pedalına vermiş olduğu tepki biraz yavaş kalıyor, jimny de de durum budur acaba sonuçta1.3 motor. son olarak yakıt sarfiyatınız nedir arazi ve normal kullanımarda

Dogru soyluyorsunuz gaz tepkilerinde biraz gecikme var ama bu cok normal rampalarda ise torku 110 nm yetersiz kaliyor. Fakat arazide ise yetersiz kalacak saniyorsunuz ama sizi temin ederim cok cok cok basarili. Ortalama onroad da 10 lt yakit sarfiyati var arazide ise 15 agir devirde minimum deger ama keyfi herseye deger :smiley:)

yakıt sarfiyatınız v8 e gore cok cok düşük sizin arazide harcadiğinizi benim canavar asvaltta tüketiyor. ilan hakkındaki düşüncniz nedir acaba görünüşe göre arac temiz ama daha önce nasıl ve kimin kullandığını bilmemek sorun olur mu acaba km si düşük ama coğunluğu arazıde yapıldı ise biraz fazla değilmidir sizce

dt_bulut' Alıntı:
yakıt sarfiyatınız v8 e gore cok cok düşük sizin arazide harcadiğinizi benim canavar asvaltta tüketiyor. ilan hakkındaki düşüncniz nedir acaba görünüşe göre arac temiz ama daha önce nasıl ve kimin kullandığını bilmemek sorun olur mu acaba km si düşük ama coğunluğu arazıde yapıldı ise biraz fazla değilmidir sizce

Bence bir baktırın derim sahibi ile gorusun forumu inceleyin . Guvendiginiz kisiler ile araca baktırın sorunsuz gozukuyor

ama iciniz rahat olsun bence. Karar sizin donanımlı hazır bir arac alabilirsiniz veya siz alıp sonrada isteginize gore

yapabilirsiniz, hepsi tercih meselesi sadece offroad amaclı kullanacaksanız Samurai de bakın derim LPG ile 20 kr yakıyor

cok cok basarılıdır yedek parca fiyatı yıllık vergisi vs hepsi etken.

donanımsız arac ile ugrasacak vaktim olmaz benim.offroad ve istanbulda sehir içi kullanacagım. peki jimny nin parca fiyatları nasıldır. eski araba almak istemiyorum onun sıkıntıları bitmez

Jimny nin yedek parcasinin yan sanayisi olmadigi icin japonyadan gelmekte mali yonunu bir kenara birakirsak kargo en erken 25 gunde gelmekte buda bizi hurda cikma orjinal parcaya yonlendiriyor ama genel olarak jimny az oldugu icin her zaman her parcasi bulunmamakta. Bazi yedek parcalarinin yan sanayisi mevcut ama ortalamada baktigimizda yedek parcasi pahali bir arac fakat emin olun iyi bakarsaniz bakimlarini aksatmazsaniz sorunduzdur.

ÇAGIN KAYA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler