AKAZ41
Kamp II
Ynt: İlginç Bisikletler ve Tasarımlar
Tasarımlar çok güzel.
Tasarımlar çok güzel.

melihbozkurt' Alıntı:Arsiv gercekten super fakat niyeyse bu tarz tasarimlar henuz prototipin otesine bir turlu gecemedi. Hep ayni tasarimlar marketlerde, yarislarda. Bu arada jeep in bisikleti disliler sayesinde on tekeride dondurerek 2x2 mi yapiyor yoksa ben mi yanlis anladim.![]()
melihbozkurt' Alıntı:Bu yukardaki oturulan guzel fakat bence elini tutacak bir gidon olmadan bisiklete binmenin bir zevki yok.
Bende 8. sınıfa giderken egsozlu bi bisiklet yapmıştım 2 arkadaşımla beraber.Bizimkisi biraz daha gelişmişti.Deodorantı yakıt olarak kullanıoduk.bahçe hortumuyla onu supurge borusu gibi bi ince boruya kadar iletiyorduk.MOUNTAINBIKER' Alıntı:size bir ilginc tasarimda yurdum insanindan...
EGZOST LU BIANCHI.....)
[attachment=1]
oort cloud' Alıntı:Belirli bir yaştan sonra bisiklete binmek zorlaşıyor, selede orurup, iki büklüm olmak bel ağrıtmaya başlıyor,
güzel görünsün, aerodynamik olsun diye zamanında aldığımız seleler, süngerli şortlarımıza rağmen kalça
kemiklerimizi acıtıyor.Aslında böyle koltukta oturur gibi oturmak düşüncesi bile iç açıcı...
Hiç bu konseptte bir bisiklete binmedim, insanın elinin boşta kalması da keyifli olabilir, denemek lazım...![]()
melihbozkurt' Alıntı:Dogrudur hocam haklisiniz ama buda bence ulkemizde ne yazikki bisiklete ozendirme olmamasindan, bisiklet yolu olmamasindan ve bisiklete velet isi gozuyle bakilip saygi duyulmamasindan kaynakli. Burada benim hocalarim adamlar prof. ama bisikletle okula geliyorlar. Devamli kullaninca 80 yasinada gelseniz genc dinamik ve alisik olursunuz. Hatta bir yasli amca var, genelde goruyorum, uzerine yaris bisikletcisi kiyafetlerini geciriyor ve atliyor bisikletine, guzel yaris ve yol bisikleti arasi bir bisikleti var. Amcanin yasi 80-85 ama yokuslarda benden hizli.![]()