öncelikle trekıng gurupları ile giderek deneyim kazanmanızı tavsiye ederim. Malzeme konusunda ucuzun ucuzuna kaçmak, ileride daha çok harcama yapmanıza neden olur. Bir anda malzeme almayın, başkalarının malzemesi ile idare ederek ve tecrübe edinerek ihtiyacınız olan şeyleri kendiniz bulun..Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır böyle bir sitenin varlığından haberim yoktu. Biraz şehirle fazla iç içe olmanın verdiği sıkıntı canıma tak edince kamp yapabileceğim arkadaşlar edinmeye karar verdim. Daha önce hiç kamp yapmadım. Bilen arkadaşlarla bir kaç günlük deneyim yaşamak istiyorum. İstanbul olursa sevinirim. Kampçılığa dair az çok bilgim var ama yinede bilgi almak isterim. Teşekkür ederim
öncelikle trekıng gurupları ile giderek deneyim kazanmanızı tavsiye ederim. Malzeme konusunda ucuzun ucuzuna kaçmak, ileride daha çok harcama yapmanıza neden olur. Bir anda malzeme almayın, başkalarının malzemesi ile idare ederek ve tecrübe edinerek ihtiyacınız olan şeyleri kendiniz bulun..Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır böyle bir sitenin varlığından haberim yoktu. Biraz şehirle fazla iç içe olmanın verdiği sıkıntı canıma tak edince kamp yapabileceğim arkadaşlar edinmeye karar verdim. Daha önce hiç kamp yapmadım. Bilen arkadaşlarla bir kaç günlük deneyim yaşamak istiyorum. İstanbul olursa sevinirim. Kampçılığa dair az çok bilgim var ama yinede bilgi almak isterim. Teşekkür ederim
Öncelikle değişik trekıng gurupları ile tanışarak yuruyuslerine katılın, ondan sonra onlarla bırlıkte kamplara katıalbılırsınız.. Facebook da dagtrek, trekbeşbin,doğada yollardayız, doğagezginleri, gezikuşu,uzaklarderinler, vb guruplar var...Yazdıklarınızı daha yeni okuyabilme fırsatım oldu ama Taha bana birçoğunu anlattı zaten. Benim bir aracım yok. Araba, Motor vs... Bu yüzden bana nasıl gelebileceğimi de söylemeniz gerekiyor. Yada bir yerde toplanıp hep beraberde gidebiliriz. Size nasıl uygun olursa. Benim tek sıkıntım çalışıyorum ve bazen gideceğiniz zamanlara uygun olmuyor yani haftasonları da çalışıyorum bazen bunun için ne yapabilirim bilmiyorum Kamp yapmayı çok istiyorum
bizde ailecek bu yaz planımız var. zaman ve yer uyarsa buyrun tabikiYazdıklarınızı daha yeni okuyabilme fırsatım oldu ama Taha bana birçoğunu anlattı zaten. Benim bir aracım yok. Araba, Motor vs... Bu yüzden bana nasıl gelebileceğimi de söylemeniz gerekiyor. Yada bir yerde toplanıp hep beraberde gidebiliriz. Size nasıl uygun olursa. Benim tek sıkıntım çalışıyorum ve bazen gideceğiniz zamanlara uygun olmuyor yani haftasonları da çalışıyorum bazen bunun için ne yapabilirim bilmiyorum Kamp yapmayı çok istiyorum
çok üzücüİlkbaharı yazı sonbaharı geçmiş 3 sayfa kamp diyaloğu geçmiş kimse kampa gitmemiş klavye başı kampçıları sizi. Yok efendim canım çok istiyormuş çok hevesli imiş . Adamlara özelden mesaj atılıyorsun tamam abi şu gün gidelim ... planını yapıp işlerimi erteliyordun başka arkadaşları geri çeviriyorum. Saati geliyor adama ulaşamıyorum telefonu kapalı. Şey abi işim çıktı ......bir başkası abi ben başka yere gidiyorum arkadaşımla...... bir başkası abi sınavın var ders çalışacam..... Bundan çıkardığım ders şu oldu bu sene .. Bu forumdaki yeni üyelere güvenmemek. Tek başıma çık gitt. Gelen gelir. Nitekim de öyle yaptım.
ahahah, sen dersin gideceğini gelen gelir, gelmeyen evinden senin manzara fotoğraflarını seyretmekle zaman geçirirçok üzücü
mrb 25 ağustos Cuma günü başlıyacak olan tatil sırasında Marmaris-fethiye-göçek bölgelerinde Kamp yapmak için arkadaş arıyorum bende. Daha önce Munzur festivalinde kamp yapmıştım yani bir kaç gezde olsa biraz deneyim var Eğer sizde isterseniz kamp deneyimini yaşabilirz. cevabınızı bekliecemMerhaba Arkadaşlar,
mrb 25 ağustos Cuma günü başlıyacak olan tatil sırasında Marmaris-fethiye-göçek bölgelerinde Kamp yapmak için arkadaş arıyorum bende. Daha önce Munzur festivalinde kamp yapmıştım yani bir kaç gezde olsa biraz deneyim var Eğer sizde isterseniz kamp deneyimini yaşabilirz. cevabınızı bekliecemMerhaba Arkadaşlar,
iletişime gecelım bu aralar bosum musaıtsen takılalım.Merhaba Arkadaşlar,
Sen boşsunda Zenorica yazalı bir seneden fazla zaman geçti. Kurudu o dereler .iletişime gecelım bu aralar bosum musaıtsen takılalım.
Sen boşsunda Zenorica yazalı bir seneden fazla zaman geçti. Kurudu o dereler .