<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 133708" data-quote="bakas" data-source="post: 1415462"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1415462"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1415462">bakas' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Xj bakarken, direksiyondaki boşluk, taban sacinda, marspiyelde ve arka camurluk altinda pas ve çürüme, kaput altindaki sularda eksiksizlik, yağ kaçaklari, elektronik kontrollerin saglamligi, arka makaslarin duzlesmemis hatta sarkmamisligi, surucu ayak altindaki taban sacinin rijitligi, klimasi varsa klimasi, kapi alti paslari ve frenleri (ozellikle arka kampanalarinin tutup tutmadigi yokus asagi orta siddetli bir frenle test edilebilir) kontrol edilmesi gereken seylet olarak ilk aklima gelenler. Donanim olursa donanimina gore kontrolleri arttirmak lazim elbette.<br />
<br />
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Bunun gibi birçok nokta var ama bunların tamamının veya büyük bir kısmının olmadığı araç bulmak imkansız.Bulsanız bile f/p aracı olmaz millet 20-25 bin TL'ye sorunsuz,hiçbir eksiği olmayan araç arıyor ki buna kozmetik eksikliklerde dahil.Yok böyle bir araç en azından ben hiç rastlamadım.<br />
<br />
Sizin,benim bunları yorumlamam ile ilk defa bu araçları alacakların yorumlamaları farklı oluyor,o yüzden yukarıdaki listeyi dikkate alın ama takılmayın da örneğin arabayı satışa koymuş diyelim 25 bin TL ,tek göze batan eksiği taban sacında çürümeler hemen başka araca bakmaya geçiyor. Eğer araç diğer konularda sağlam ise çok hesaplı bir fiyat taban sacı dediğiniz toplam masraf en fazla yalıtım bile yaptırsanız 1-2 bin TL arası tutar.Totalde yine karlısınız,kaldı ki zaten diğer bakacağınız araçta da illa eksiklik olacak.</div>