İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,293
Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

taiga' Alıntı:
Biliriz elbet...

Gördük...

Yusf yusf sesleri yaylalara yayılırdı... :D

Korkundan Heidi ağacına gidip sarıldın...

Sahi İlhan abinin o (18+) kütük-kamasutra fotosu nerede? ;D

Şimdi geldim arkadaşlar, Haldun ağzımı kapatmak zorunda kaldım ama şimdi onları koyacaktım.

Levent hocam bu Taiga alttan alttan coşkuyu verdi zaten,burası varya öyle değil böyle değil diye diye son bahara bir tane çıkarttı.Na yalan söyleyeyim sabah evden çıkarken Haldun u arayımda onun webastocuya bir gideyim artık diye düşündüm,çünkü Levent hocam cumartesi çok güzel bir soğuk eşliğinde uyuduk,bana iyi Derya ya kötü.bayramdan sonra ilk işim Bursa Kocayayla olacak ondan sonra güzel bir İnönü yaylası yapalım ama dersen ki bayramdan önce bir İnönü daha yapalım mı dost için çiğ tavuk yenir hemen gelirim.

Şimdi bu fotoğrafları yüklemenin bir iyi yanı onu sen seçiyor olman yani mühür kimdeyse süleyman o şimdi diğer fotolara geçeyim.

Bu iki fotoğraf Derya ile aramı açtı zaten Haldun un duyduğu yusuf seslerini duymasıda oradan gelir .

[attachment=1][attachment=2]

İlhan abinin tutkulu sarılmasına karşı Derya 'ya bana hiç bu böyle sarılmadın' dedi.

Haldun zaten ocağıma incir ağacı dikti 'hani her şeyi kadınlar yapardı' dediğinde iş işten geçmişti artık,yani bu kamp bazı özgürlükleri mi elimden aldı kısacası.

Bunlarda çeşitli anlar,odunları herkes büyük bir özveriyle taşıdı ve buldu en çok emeği de kürdan gibi baltayla koca ağacı deviren bu arkadaş yaptı.

[attachment=3]

Bu da bana rakip olmaya çalışan İlhan hocamın sucuk tarlası...

[attachment=4][attachment=5]

_MG_8771.jpg

_MG_8814.jpg

_MG_8791.jpg

_MG_8892.jpg

DSCF3004.jpg

Etiketler

An lar...

Telefon çeksin duasına çıkanlar,birde şimdi diyeceksiniz o ayaklar ne bizde biliriz oraya güzel ayak koymayı ama gezenbilir yönetimi yeterli desteği sağlamıyor ki.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

_MG_8916.jpg

_MG_8952.jpg

tlf cular.jpg

_MG_8973.jpg

Heidi nin üzgünken evlerinin arkasında ki açla rüzgarlı havalarda konuştuğunu bilenler bilir,işte size o ağaç...

[attachment=1]

[attachment=2][attachment=3]

Bütün fotoğrafları çeken Erden hocam kendisine çok teşekkürler...

[attachment=5]

Ve İnönü son

[attachment=4]

Bundan sonra Poyrazlar var,onlarda daha sonra sanırım daha kamp bitmedi.

DSCF1091.jpg

_MG_8782.jpg

DSCF1136.jpg

DSCF1064.jpg

DSCF1123.jpg

merhaba sadece siteden tanışma aşamasında olan bi kardeşinizden. abilerim ,ablalarımız ve arkadaş her zaman,ki gibi atmışınız kendinizi yine özgürlüklere bi şey sorucam İLHAN abi o sucuk tarlasındaki resimde ateşle sucuk arasındaki ney allah aşkına bi türlü cözemedik.....

züğürt gezençi' Alıntı:
Odun sıkıntısından işletmenin elektrik direklerini mi yakmaya başladınız.?? ;D ;D

Ona sıra gelmedi.
Şaka baltalar zulamız da ama kuru dalları, yatan ağaçları Bülent kardeşimizin sayesinde sıkıntı çekmedik ayrıca bizden önce ki piknikcilerden miras ile sıkıntı yaşamadık.

TUGAY58' Alıntı:
merhaba sadece siteden tanışma aşamasında olan bi kardeşinizden. abilerim ,ablalarımız ve arkadaş her zaman,ki gibi atmışınız kendinizi yine özgürlüklere bi şey sorucam İLHAN abi o sucuk tarlasındaki resimde ateşle sucuk arasındaki ney allah aşkına bi türlü cözemedik.....

Tugay kardeşim, sende yakın zaman da bu manzaraları yaşarsın,Bülent'in yeni aldığı Kandıra taşı malzemeleri yakmadan (kanser riski taşımadan) mangal keyfi yapılıyor.

evet abi duymuştum siz yazıncada hatırladım siz daha iyi bilirsinizde amasrada da var o taşlardan hemde tava şeklinde işlenmiş olanları yanlız cok pahalı idi alamamıştım manzaralara gelince cok yerler gezdik sadece canakkale kaldı ama bence bu gezilerin en güzeli ekiple olanı olduğuna inananlardanız dileğim bir an önce pekde aceleye getirmeden cok cok araştırarak karavanımıza kavuşmak cünki bizde uzun süreli kalmayı düşündüğümüzden ince elemek gerekir diyorum ilk geziyide trakya yapmak sizlere iyi geziler dileriz bu yaz günü sizleri biraz serinletmek icin bi anımız.90 BİN densede inanmadığım daha fazlasının olduğuna inandığım bir yerden saygılar

DSCF1127.jpg

abi devamı devlet nasibi .. koylarımız, yaylalarımız,yani yurdumuzun her köşesi bekliyoruz resimlerinizi ...

İlhan,Haldun,Bülent ve eşleri ile gerçekleştirdiğimiz ve de anılarımızda sürekli kalacak güzellikteki , İnönü yaylası ve Poyrazlar gölü kampımızın, samimiyet ve sıcaklığını yansıtması yönünden, fotoğraflarıma bu fotoğrafla başlamak istedim.

Kamp ve kamera arkası fotoğrafların devamı bolca gelecek...

Poyrazlar Kampı Gece.jpg

erdenbay' Alıntı:
İlhan,Haldun,Bülent ve eşleri ile gerçekleştirdiğimiz ve de anılarımızda sürekli kalacak güzellikteki , İnönü yaylası ve Poyrazlar gölü kampımızın, samimiyet ve sıcaklığını yansıtması yönünden, fotoğraflarıma bu fotoğrafla başlamak istedim.

Kamp ve kamera arkası fotoğrafların devamı bolca gelecek...

bence bu yılın en iyi kamp fotoğrafı ödülünü alır bu resim :smiley:

gelin arkadaşlar gelecek resimlerde oylama yapalım ve en güzelini beraber belirleyip bu gezinin fon resmi olsun ne dersiniz..

Bu tip seçim daha önce yapıldı, arkadaş kayırımcılık oldu bırakalım oylamayı sadece beğenerek bakalım. Sevgili Erden ağbimiz zaten bu konunun erbabı sayılır bize muhteşem görüntüler sunacaktır.

karagozlers' Alıntı:
Bu tip seçim daha önce yapıldı, arkadaş kayırımcılık oldu

anlaşılan geçen sezon en iyi kamp fotoğrafı yarışmasını Yusuf'un kazanması hoşunuza gitmemiş

Bence gezinin tadını çıkarsak yerinde bir davranış olur.

Tugay bey biz gezi yarışmasını her sene bir sefer yaparız o da yıl sonuna gelen zamanda yapılır,nazik teklifiniz için teşekkür ederiz,bu sene çok fazla gezi yapıldı sanırım çok zevkli bir seçim olacak,Yusuf un karavanını sattığı iyi oldu(fotoğraf yarışması adına) ama şimdi onun yerine yine Yusuf gibi tecrübeli Erden hocam geldi biz yine en iyi ikinci olmaya çalışacaz gibi gözüküyor.

arkadaşlar üzgünüm sanırım kücük bi hata yaptım amacım abimizin vermiş olduğu emeğe birazda bizden destek olsun amacıylaydı haklısınız daha dikkatlı olmalı uyarılarınız icinde teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR