İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,873
Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

turbolinea2' Alıntı:
Neden son model bir mercedes bmw ye değil de...

eskiden kalma 2000 model bile olmayan 2000 model altı bir araca diyeyim? eski aracın bir zevki keyfi yok ki!!!

eski arabalara verdiğiniz paralara yazık.

eğer yanlış anlaşılma olduysa bundan sonra da yazmam arabalarla alaklı.

ister istemez gördüğüm zaman gıcık kapıyorum
Bu yazdığın bile senin bir boktan anlamadığının kanıtı...

Hazır muhabbet şu son model bmw ve mersedeslerden açılmışken konuyu biraz dağıtayım, belki kazara mantıklı bir tartışma zeminine çekeriz:smiley:
Bildiğiniz gibi şehirlerde hız sınırları biraz arttırıldı artık eskisi gibi 50 değil.
Vatandaş alıyor 2000 küsür model bir bmw, hala güzel gözüken modellerden henüz güneş yanıkları boyasını haklamamış, ne zevk alıyorsa bilmem hemen lastiği yanlara doğru açan pörtlek aluminyum jantlardan takıyor. Güzel mi gözüküyor hayır.
Sonra basıyor gaza yollarda böğürte böğürte.
Buraya kadarı zevk renk meselesi diyelim, ama geçenlerde burda dersanenin birinden çıkan bir çoçuk yola atlamış bu sonradan araba görenlerin birinin kullandığı arabanın altında kalmış.
Hal böyleyken biz gaza basınca gitmeyen eski arabalardan memnunuz... böyle seviyoruz.

turbo aç bişe antifriz.yanına kes bir kavun efkar dağıt.biz senden sen efkardan kurtulursun.içebildiğin kadar antifriz iç.yada adres ver belediye ile kontak kuralım seni itlaf etsinler.itlaf defin masrafını seni "sevenler"olarak bizler ödeyelim

sakyuz ; bostancı köprüsüne çok yakın oturuyorum.gün batımından sabaha kadar çaptan düşmüş çapsızların eline geçmiş çakma modifiyeli araçlar yanyolda sanayi yönünde bostancı yönünde egzostla beyin beceriyolar.günümüz trafik polislerinde tavuk karası var.gün batımından sonra polis yok.adamlar kafamızı ütülüyor ve insanların canıyla malıyla oynuyolar.forum içerisinde bir topic açsak bu hesapsız modifiyeli araçları,emniyet şeridi ihlalcilerini ,ters yönde gazlayanları trafik magandalarını deşifre edelim

trafik magandalarını deşifre edelim

uğraşacak vakit yok ki deşifre edelim, üstelik artık magandalık tamamen yasal yeni hız sınırlarımıza göre ortada anormal bir durum yok, zaten istanbulda kaldığım birkaç yıl boyunca taksi şöförlerini izleyerek gözlemlediğim kadarıyla hız sınırlarına tamamen uyarak ta 3sn içinde 8 defa şerit değiştirerek yollarda magandalık yapılabiliyor. trafik polisi adamı kenara çekse diyecek bir sözü yok, o 3 saniye içinde 8 defa farklı yöne sinyal bile vermişlerdir.

hız konusunda haklısınızda,bu sürekli şerit değiştirmeler zigzag ta yasal değil.site ilk çıktığı yıllarda her arazi aracı kullanıcısını gezenbilir üyesi sanıp burda arazi aracı kullanıcılarına toptan veryansın edenler vardı.sadece 4x4 kullanıcılarına giydirmek için üyelik yapanlar vardı.bir iki tanesi evrim geçirip abidik kubidik başlıklarda hezeyana devam ediyor sanırım.

şerit değiştirmelerin yasal olmadığını bilmiyordum, onu kısıtlayan bir madde mi var, mesela 10 saniye içinde 2 den fazla makas atınca kural ihlal edilmiş mi oluyor? varsa da bunu denetlemek çok zor göründü bana. benim bildiğim trafik polisleri zaten mümkün olan en kolay denetimi yapıp ceza kesmeyi biliyor sadece. trafik kanunlarını yazanlar da ankara'da eskişehir yoluna bakıp şehir içinde 82 (+%10 sollama payı ile beraber 90 ediyor) gitmek yasaldır diye yazıyor, her yola ayrı ayrı inceleme yapamayacakları için detayları da ilgili mahalli idarelere mi bıraktılar ne yaptılar bilmiyorum, onlar da akıllarına eseni yazıyordur.

şu gezenbilirin ilk yıllarından konu açılmışken, o devirde de bir araç yükseltme furyası vardı, bir de dur yapmayın o mantıklı bir iş değil furyası. sonunda birkaç kişi uçurumdan aşağı yuvarlanınca artık ortalık yatıştı araç yükseltme malzemesi satanlar da ortada yok, ihtiyacı olan zaten onları buluyordur. "bilinçlenmek" işte böyle uzun soluklu bir iş...

kiminki daha yüksek yarışmasına dönmüştü bir ara.iki araba iki forum değiştirip akıllanmayanı gördük.ejderha dragon her eserine isim verenler.makasları kayık gibi yapıp sonra rezonansa giren yayları dua yla iknaya çalışanlar.bir protal aks işi netleşmedi.bir iki başarılı deneme oldu ama henuz moda olacak kadar ekonomik değil herhalde.gezenbilir reklamcıları emlakçıları offroad üstadı yaptı.burda arabanın ön tekerinde musluk benzeri bişi var çevirsem yağ su bişi boşalırmı diye soranların şimdi kendi offroad portalları ,aksesuar dükkanları filan var.aslında ülkedeki offroad modifiye mevzuu köşe dönmecilik konusunda tez yazdırır araştırana
ilk geyik muhabbetleri forum donanımda yapılırdı offroad la ilgili.orda babasının maceralarını kendi yazan junior a üstad diyenler soru sorup feyz alanlar burda üstadı azam şimdi.hatırladıkça gülme alıyor

olayın kısa tarihi şöyle aslında:
-abd ırak savaşına girmek için bol para bastı.
-türkiye gibi yerlerde bu sebepten döviz ucuzladı, zenginler eski 4çekerleri sattı,yenisini aldı, halkta ta ikinci el 4çekerleri alacak para ucuz dövizden dolayı vardı
-basılan bol para yanlış yatırım kararlarıyla birleşince işler tersine döndü, yanlış yatırım kararlarına AB ülkeleri de balıklama atlayınca (bknz: yunanistan, ispanya..) dünya çapında bir krize dönüştü, emlağa yatırılan emeklilik fonları birilerinin elinde patladı.
-sonra birilerinin aklına geldi kemer sıkmak lazım(!)
-pahalılaşan döviz kuru, yükselen vergiler vs dolayısı ile halkın 4 çeker furyası da sona erdi.

o yüzden artık öyle tartışmalar yok. herkese bir rahatlama gelmişe benziyor.

...

image.jpg

bence burda mahkemeye "verme".bir hakim bir savcı var.abd ye git.orda ver mahkemeye.savcı hakim juri.verdiğine değsin.gang bang yaparsınız.bizde kafa dinleriz.doktora vermeyi devirmişsin.seni mahkemeye vermek sakinleştirir

turbolinea5' Alıntı:
beni siz de eziyorsunuz...ben babamdan babalık görmemişim. canımı siz de çok kötü yakıyorsunuz.

bana ettiğiniz hakaretleri, dünya nın en kötü insanına bile edilmez. ben sonuçta sizin ekmeğinizi mi elinizden aldım? size ne kötülük ettim.

bakın iyi niyetli olduğum için internette bile eziliyorum.

savcılığa bir dilekçe veririm. bir şey çıkarsa çıkar.çıkmazsa da benim kimseden korkum yok.bu ülkede savcılıktan başka da güvenebileceğim kurum yoktur.
Aahahahahaah evet bu ülkedeki en güvenilir kurum savcılıktır:smiley:))))))))

Bir oneri, bu tur arkadaslar ilgiden besleniyor. Kimse yorum yapmasin, yok gibi davransin, bakin ne oluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR