Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.
tyt.fan' Alıntı:
bostancı köprüsüne çok yakın oturuyorum.gün batımından sabaha kadar çaptan düşmüş çapsızların eline geçmiş çakma modifiyeli araçlar yanyolda sanayi yönünde bostancı yönünde egzostla beyin beceriyolar.
Millet hepimize şükürler olsun.Türbonun izini buldum.Kendisine bir navigasyon sitesinde yazışırken rastladım,oradakileride aynı teranelerle analarını ağlatmış.Kendisi Gürcistanda oturuyormuş. Navigasyon için gürcü haritası arıyordu.
Durum böle. :'(
ince999' Alıntı:
Millet hepimize şükürler olsun.Türbonun izini buldum.Kendisine bir navigasyon sitesinde yazışırken rastladım,oradakileride aynı teranelerle analarını ağlatmış.Kendisi Gürcistanda oturuyormuş. Navigasyon için gürcü haritası arıyordu.
Durum böle. :'(
Ne kadar saldırgan,acımasız ve duygusuzsunuz.
Asıl siz utanın bu garip vatandaş değil!
Bu sitede bir doktor arkadaş vardı, çıksada fikrini söylese
Beyler çok ayıp ediyorsunuz.
Aslında sizler her türlü hakareti hak ediyorsunuz
Bizim ,Konya da abdal mahallesi vardır. Carcar-Geygel mahallesi,
Burada kadınlar sokak köşelerinde dedikodu üretirler, akşam da kocaları eve döndüğünde bu dedikodular yüzünden kavgalar çıkar.
aynı bu kadınlar gibisiniz.
Burada kadınlar sokak köşelerinde dedikodu üretirler, akşam da kocaları eve döndüğünde bu dedikodular yüzünden kavgalar çıkar.