Ipad-iphone den fotograf yuklemek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,886

Etiketler

Ynt: Ipad-iphone den fotograf yuklemek

Ipad ve Iphone lar tarayici olarak standart safari kullanirlar.Uzerlerine muhakkak extra tarayici yukleniyordur ama ben bugune kadar hic ihtiyac duymadim.
Soz konusu cihazlardan topic yanitlanabiliyor fakat resim eklenmek istediginde dosya sec e tiklanamiyor.Bu tip cihazlar icin muhakkak foruma ilave bir modul eklentisi vardir.Ornegin Joomla bu tip bir modul eklemis http://www.joomlatr.org/index.php/haberler/89-moduller/1023-maxi-menu-ck-joomla-menu-modulu.html
Bilemiyorum cektigimiz resmi direkt topige atabilmemizin bir yolu olmali.Sizcede gezenbilir Iphone application yazmanin zamani gelmedi mi?
Cok mu sey istedim yaa..

Saygilar
Mustafa GULER

Ben Androidle sorunsuz bir şekilde tüm forumu kullanabiliyorum. En kısa zamanda iOS ile fotoğraf yüklemeyi kontrol ederim. Bu arada fotoğraf yükleme ve görüntüleme sistemimiz değişti, tekrar kontrol edin dilerseniz?

Unutmadan, Gezenbilir Tapatalk ile tam uyumludur;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78021

teknik ekip zamanında siteye daha rahat girebilmek için iphone program yapacaktı. Hala yapacak ???

Buda tapatalktan ilk mesajım ve henüz çekilmiş ekte deneme resmim

ImageUploadedByTapatalk1344071505.425003.jpg

Aynı dert bendede var Mustafa bey,çoğunlukla mobil şekilde iphondan takip ediyorum gezenbiliri, foruma bişeyler yazabiliyordum ama fotoğraf yükleyemiyordum. siz nasıl yaptınız anlatırmısınız? tapatalk ı satın aldıktan sonramı çözüldü sorun?

nevzat' Alıntı:
Aynı dert bendede var Mustafa bey,çoğunlukla mobil şekilde iphondan takip ediyorum gezenbiliri, foruma bişeyler yazabiliyordum ama fotoğraf yükleyemiyordum. siz nasıl yaptınız anlatırmısınız? tapatalk ı satın aldıktan sonramı çözüldü sorun?
Evet tapatalkta olay cok basit nevzat bey login olduktan sonra yanitla sayfasinin hemen altinda fotograf makinesi resmi var tikladiginizda ayni facebook a eklenir gibi ekleniyor.

Sayin Admin

Tapatalk gezenbilir icin surekli 20 sn erken mesaj uyari mesaji veriyor.(resim eklerken bile, her resmi eklemeye calisirken bir kac 20 sn uyarisi veriyor sonra 2. resmin yuklenmesine izin veriyor sanki mesaj atmis gibi) 20 saniye gecmesine ragmen, mesaji tekrar ediyor...
Diger forumlara baktim bu tip bir sorun yok.Acaba nedendir??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler