sorma şiddetli yağmur ve dolunun azizliği sonucu takım kurmaya karar verdik, formalarımızdan ben kırmızıyı seçtim Senin için ilk gittimde hemen ayırttıracağım formanı, eşofmanları ve penyeleri satan adamcağız hiç bu kadar satış yapmamıştı aynı anda, o kadar şaşırmıştı ki her yere dağılmıştı eşofmanlar, ne yalan söyleyeyim onun sayesinde kuru olarak Ankara'ya döndük
Çok güzel gezi teşekkürler, yağmurdan kaçmayan herşeye rağmen geziyi bitiren ekibe bravo...
Gezinin böyle yağmurlu sulu olması zihinlerde kalması açısından daha çok keyif vermiştir. :-*
Kerim abi senide bu gezide görmek bizi sevindiricekti ama sanırım ailnein yeni üyesi baya oyalıyor sizleri. Allah sağlık ve kolaylıklar versin inşAllah. Görüşmek üzere
ceranus' Alıntı:
Artçımız olduğun için ben de sana çok teşekkür ederim..
Gördüklerimizi söylüyoruz alper hocam yürürken ilerde bir sorunla karşılaşmayalım diye. Ama bence tozluğundaki bir sorun var bir kontrol ettir derim. Nice etkinlikerde görüşmek üzere.
mezeci_67' Alıntı:
Çok güzel gezi teşekkürler, yağmurdan kaçmayan herşeye rağmen geziyi bitiren ekibe bravo...
Gezinin böyle yağmurlu sulu olması zihinlerde kalması açısından daha çok keyif vermiştir. :-*
Kaçıçak yer yoktu adnan abi onca bakındımda
Zihinde kalmak ne kelime her yağmur damlası zihne kazınan harf oldu
Bizim fotoğraf makineleri ıslanmasın diye yerinden çıkamadı. Ama durduğu yerdede benim yağmur banyomu kıskanıp nemlenmiş insafsız. Kuru bir şey çıkmadı zaten üstümüzdeki çantalardan ya ıslanmışlar yada nemlenmişler ayrı bir tad oldu her şey.
Ne arada yediniz börekleri benim niye haberim olmadı tamam artcıyız ama insan düşünmezmi olmadı olmadı :'(
Parkurumuzun google earth üzerinden görüntüsü, yürüdüğümüz mesafe 10.65 km. zirveden itibaren şiddetli yağmur ve dolu altında 2 saatte aracımızın yanına indik..
Resimlere bakmak yorgunluguma çok iyi geldi,değişik anılarla geçen bir etkinlik olmuş.Hacer ile görüştüğümüzde ıslandık diyordu ama ben bu kadarını tahmin edememiştim