Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,101
Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Evet, kesinlikle güzel bir etkinlikti. Dönüşte bana yardımcı olan Fatih kardeşime çok teşekkür ederim. Çamurda kayıp ayağımı burktum. Tam zamanında minibüse ulaşmışız. Ayağım davul gibi şişti gelirken.
Sarma ziyafeti ayrı bir güzeldi. Teşekkür ederim, Alper.

Etiketler

aylar sonra kendime geldim. -iyi ki yağmur da yağdı bence:smiley:-
ayrıca sizlerle tanışmak güzeldi.
faaliyet için herkese teşekkürler...

IMG_85152.jpg

IMG_84992.jpg

IMG_85082.jpg

çok güzel bir yürüyüştü.fotoğraflar da çok güzel çeken arkadaşlara teşekkürler en kısa zamanda bende eklemeye çalışırım.Herkesle tanışmak ayrı ayrı güzeldi.
tekrar görüşmek dileğiyle..

Kızılayın felaketzedeleri gibi olmuşsunuz :D
Ama yinede keyifli geçmesine sevindim. Bende merak ediyordum neler yaptınız diye.

arkadaşlar ben bu yürüyüşte çok zaiat verdim botum ayağımı vurmuş, yürüyüşte düştüm ve kolum baya çizildi şimdi kurumuş ve birazcık sızlıyo veee cep telefomun çalışmıyo o kadar yağmuraaa :D dayanmamış açıp içini kurutacağız bakalım

focus' Alıntı:
Dönüşte bana yardımcı olan Fatih kardeşime çok teşekkür ederim.

Sevgiler saygılar sunarım Emrah hocam .

Ben fatih ;

Kaç gündür iş yerinden apar topar alıp bileğinin ağrısına rağmen sırf ben esksiklerimi tamamlıyayım diye mağza mağza benle dolaşıp sonunda 2 parçayı zorla aldıran ( İyide oldu tabi yoksa bir türlü başlıyamıycaktım eksik tamamlamaya ) ve Etkinlik öncesinde ve sonrasında Etlikten servis güzergahına gelmemde aracıyla verdiği desteğe ve diğer etkinkliklerde unuttuğum teşekkürler için ayrıca bir kocaman '' TEŞEKKÜR '' de Zerrine (Ceranus) .

Artçınız olarak bana ve esprilerime katlanan herkese teşekkürler. :smiley:

Eksikler, eksikler, eksikler, eksikler. ( şikayet eden ben oysaki çoğu asıl eksiğimi almadım bot dahil :smiley: bakmayın yani şikayet ettiğime :smiley: ) Bitip tükenmeyen eksikler. Bir gün öncesinde 2 mağza gezip sadece uyku tulumu ve mat almama karşı herşeye bakıp kurcalayan benim panço aklıma bile gelmedi. daha öncede almamıştım tabiki alsamda neye yarıycaktı ? en azından bu gezi için çünkü yağmur bizleri kuru yer kalmamacasına ıslatmak istemesede doğası gereği bunu gerçekleştirdi. hazırlıklı olanlar bile ( yağmurluk, panço, şemsiye ) kar etmedi yağmura. Elbiseler ıslandı insanlar normalden 1-2 kat daha fazla yoruldu ( yağmur üstümüzdeki malzemleri, giysileri ve botları ayakkabıları ıslatması ve zeminin olumsuzlaşması sebebi ile ) yemek molası bir türlü gelmedi :( ama yolun sonunda bunca olumsuzluğa rağmen. Serviste açılan kalorifer havayı yumuşattı havayı dağıtansa Alper Üstadın Annesinin dolmamaları oldu ( Annemizin ellerinden öperim. Sevgiler saygılar sunarım. Müthiş hora geçti. ) ikinci turu iple çektikki 1 tane daha alalım :smiley: Sonrasında Mehmet üstadın fındık ve kara kayısı karışımı sonrasında arka masadan gelen kiraz yani paylaştıkça artan tat :smiley: altımızda mola yerinde kurulanınca keyfiler az çok yerine geldi. Bambaşka bir keyif oldu :smiley:

Unutulanlar olabilir onlarada ayrıca teşekkürler. Sıcacık yüreklerini getirip bizlerle paylaşan tüm doğa severlerede ayrıca teşekküler. Nice etkinlliklerde görüşmek üzere.

jargondeath' Alıntı:
Ben fatih ;

Kaç gündür iş yerinden apar topar alıp bileğinin ağrısına rağmen sırf ben esksiklerimi tamamlıyayım diye mağza mağza benle dolaşıp sonunda 2 parçayı zorla aldıran ( İyide oldu tabi yoksa bir türlü başlıyamıycaktım eksik tamamlamaya ) ve Etkinlik öncesinde ve sonrasında Etlikten servis güzergahına gelmemde aracıyla verdiği desteğe ve Diğer etkinkliklerde unuttuğum teşekkürler için ayrıca bir kocaman '' TEŞEKKÜR '' ederim

Fatih, sanırım bu teşekkür Zerrin'e gidiyor. :smiley:

Zorlu da olsa,şehir dışında güzel bir aktivite olmuş.
fotoğrafları 4*4 gözle bekliyorum.;D

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar ben bu yürüyüşte çok zaiat verdim botum ayağımı vurmuş, yürüyüşte düştüm ve kolum baya çizildi şimdi kurumuş ve birazcık sızlıyo veee cep telefomun çalışmıyo o kadar yağmuraaa :D dayanmamış açıp içini kurutacağız bakalım
cidowsky geçmiş olsun; Cep telini için bir tavsiye acma bolca pirinç içine koy hafif ışık alan bir yere bırakmayıda dene acacaksan sonra acarsın zaten :smiley:

YAA ZATEN AÇMAYACAĞIM BABAM İÇİNİ AÇIĞ KURUTACAĞIM DEDİ TEMİZLEYECEĞİM DEDİ DOLAYISIYLAAA GENE BİRAZ AÇMAM AMA BAKALIM FENA SOĞUK VE YAĞMUT-R ALMIŞ BİZİM UFAKLIK :D TAVSİYEN AKLIMDA BULUNSUN BUNDAN SONRAKİLERDE ÖLEYAPARIM

Tekrar merhaba; bu gezilere gelmemdeki sebeplerden birisi de fotoğraf çekmekti ve bu gezide her ne kadar az çekebilmiş olsam da gerçekten güzel kareler ortaya çıktı. zaten şu anda kendime yağmurluk yerine yağmurda fotoğraf çekmek için ekipman bakmamdaki sebep de bu :smiley:

img3383a.jpg

img3360hdr.jpg

img3389tlw.jpg

img3361hdr.jpg

img3418panorama1.jpg

itiraf edeyim; bu dolma planı birkaç gün önceden belliydi ama değeri artsın diye bilerek herkesin en zayıf anında ortaya çıkarttım :smiley: ayrıca beni sabırla herseferinde "tozluğun çözülmüş" diye uyaran (8-9 olmuştur) artçımıza; gece 2 ye kadar börek pişirip bize ikram eden ve beni eve bırakırken arabasının koltuğunu ıslattığım evrene ve muhabbetiyle yağmuru unutturan herkese tekrar teşekkür ederim.

EVET YAA EVRENİN O BÖREKLERİ ve senin annenin dolmaları bitirdi beni :D evrene olan borcumu ödedimde senin dolmaların borcunu nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. benki herseferinde trekkinglere olabildiğince az yiyecek getirip az kalori alma düşüncesindeyim ama maalesef böle gece 2 lere kadar oturup uğraşan ve annelerine dolmalar sardıran canım arkadaşalrım buna izin vermiyorlar :D

Emrah sana ve Çiğdem sana bir kere daha çok geçmiş olsun, kısa zamanda toparlanmanızı diliyorum.

Çiğdem, telefonunu sim kartını ve bataryasını çıkartıp kurumasını beklemen hatta fön makinasıyla derinlemesine kurutman gerekiyor, umarım çalışacaktır, benim başıma gelmişti daha önceden ve ben bu şekilde kurutmuştum, hala çalışıyor o telefonum :smiley:

Fatih, rica ederim, elbette destek olacağız birbirimize herzaman :smiley: Artçımıız olduğun için ben de sana çok teşekkür ederim..

ceranus' Alıntı:
Biraz ayrıntı vermek istiyorum, zirve çıkışına geçtiğimiz anda sağnak halde başlayan yağmur dinmek nedir bilmedi ve aracımızın yanına gidene kadar sürekli şiddetini arttırdı, hatta bir ara doluya çevirdi, yürüyüşe katılan 21 kişinin bir tanesi bile araç yanına ulaştığımızda kuru değildi, botlarımızın içlerine sular doldu, yedek giyim getirerek araçta bırakan bir kaç arkadaşımızın kuru giyimi dışında çantasında yedek giyimi bile olanların artık kuru bir şeyi yoktu, tüm bu zorluklardan sonra Alper'in annesine buradan teşekkürler ediyoruz o güzel zeytinyağlı yaprak sarması dolmalar için, aracımızda sevinç ve neşe başlamıştı, sonra Kızılcahamam'da Mevlana Tesislerinde hepimiz eşofman altı, penye üst ve çorap alarak kuru giyselere kavuşmuş olduk, bu görüntüler fotoğraflarla kalıcı hale getirildi, arkadaşlarımız fotoğrafları yüklemeye başladığında hepimiz göreceğiz :smiley:

Katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum, en yakın zamanda yeniden bir araya gelebilmek dileklerimle, hepinize sevgiler, selamlar..

Selam Zerrin..

Hafta sonu etkinliğiniz gene mükemmel...Fotoğraları gördüm..(Alper Bey'in Picasa albümü.) Özellikle yağmur sonrası Mevlana Tesislerinde..Milli takım deplasman formalarını giydiğiniz..Fotolar.. Kızıl Ordu askerleri gibi tören yürüyüşündesin.. Akşam bende aynı formalardan almak istiyorum
inşallah bulabilirim.. ;)

Sevgiyle kalın...

Hakan merhaba,

sorma şiddetli yağmur ve dolunun azizliği sonucu takım kurmaya karar verdik, formalarımızdan ben kırmızıyı seçtim :smiley: Senin için ilk gittimde hemen ayırttıracağım formanı, eşofmanları ve penyeleri satan adamcağız hiç bu kadar satış yapmamıştı aynı anda, o kadar şaşırmıştı ki her yere dağılmıştı eşofmanlar, ne yalan söyleyeyim onun sayesinde kuru olarak Ankara'ya döndük :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR