İşkence Aletleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,921

MK51

Zirve
Yer
Istanbul
image001.jpg

image003.jpg

image004.jpg

Etiketler

Ynt: İşkence Aletleri

İnsanın insana zulmü, yaratıldığından beri vardır...ve maalesef devamda edecektir.
Eskiden böyleydi şimdi uçak gemilerinde ve uçaklarda uluslararası bölgelerde yapılıyor ;)

Yıpranmalarına bakılırsa bayağıda kullanılmış galiba. Düşünmesi bile ürkütücü geliyor. ama gerçek gün gibi aşikar. :-X

bir zamanlar ortadirek vardı şimdi yok işte o sonuncu orta direği tarihe gömen naciz eser bilenbilir tevellüt yetenbilir ;D ;D ;D

MEN DAKKA DUKKA=Eden bulur
adamın biri hep şöyle dua edermiş allahım bana adaletinle muamele et ve sonunda bir gün bir yerde büyükçe bir kazığın üstüne düşer ve kazık malum yere girer sonra döner rabbine yarab en ettim bende bu kazığın üstüne düştüm. nida gecikmeden gelir ey kulum sen değilmisin adaletin ile bana muamele et diyen. Evet yarabbi . Hani sen küçükken sinekleri yakalarda popolarına süpürge çöpü geçirirdin ya hah işte bu düştüğün kazık o süpürge çöpü kulum ve benden istediğin adalet bu. oysa adaletin değilde merhametinle muamele et deseydin belki seni affedecek birşeyler bulurdum der. evet ne alaka mı bunlara layık olanlar zate bu adam misali bunu tadacaklar yok hak etmemişler ama yine bu işkenceyi yaşamışlarsa (Guantanamo örneği gibi sağolsun obamanın ilk işi burayı kapamak oldu ) öteki tarafta alma mazlumun ahını çıkacak aheste aheste orada da lüzümsuz yere zulmü yapanları bekliyecek bunlar hemde büyük bir sabırsızlıkla .Ben bunları görünce doğal olarak aklıma ilk gelenleri yazdım .

bunları görünce insan neden işkence yapmaya gerek duyar ve işkence yapmak için bukadar alet geliştirir.olayın bir de bu yönü var işkence aleti geliştiren insanlar var bu iş mesleği olanlar var
-mesleğiniz nedir?
-işkence aleti yaparım abi :smiley:
düşünsenize en kaliteli işkence aleti hangisi?en çok acı veren :( VAYY BEE

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR