Istanbul Civarında Hafif Off-road Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasemink Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 223
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,335

Herkese selamlar.

Ben de off-road camiasina katilmak hevesindeyim ancak ne bir aracim var ne de tecrubem. Ayrica arac almak niyetinde olmama ragmen kafam cok karisik.

Eger musade ederseniz gezilerinize misafir olarak katilmak isterim. Hem off-road la ilgili deneyim elde ederim hem de araclar hakkinda kullanicilardan direk bilgi edinebilirim diye dusunuyorum.

Saygilar,

Merhaba, bu konunun bir güncellenmeye ihtiyacı var sanırım

İstanbul Maslak bölgesinde ikamet ediyorum. Demirciköy veya Kemerburgaz rotasında bir gezi olursa katılmak isterim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selamlar facebook daki grup ismini rica edebilir miyim? gezenbilir i takip ediyorum ancak orda off road için etkinlik göremedim. off rad için olan grubun adı farklı mıdır?

selamlar facebook daki grup ismini rica edebilir miyim? gezenbilir i takip ediyorum ancak orda off road için etkinlik göremedim. off rad için olan grubun adı farklı mıdır?

Mesajın altında facebook grup linkini paylaşmıştım. Facebook'ta DostOFF diye arayarak gruba ulaşabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba, whatsapp grubuna eklerseniz sevinirim.Aracım Wrangler jk / BFgoodrich AT

"05305428296"

Navara aracımla benide eklerseniz sevinirim özellikle ailemle katılacağım etkinlikler tercihimiz 0532 274 3000

0532 594 45 52 olarak beni de eklemenizi rica edebilir miyim.

Mesajın altında facebook grup linkini paylaşmıştım. Facebook'ta DostOFF diye arayarak gruba ulaşabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
facebook tan katılım talebi gönderdim Ercan kalay ismim. su an 4x4 almadım alınca whats app için de tekrar iletişime geçerim : )

Selamlar benide whatssapp gruba eklerseniz sevinirim jeep xj mt lastik 0555 4111465

Hafif off road gezilerinize katilmak isterim. Esli veya tek olan geziler fark etmez. 05369818929 erdem

aracim l200 bf a/t lastik, vinc, telsiz

Merhaba ismim Hasan Salman. Offroad Suzuki vitaram var. 0533 275 22 89. Organizasyonlara katilmak isterim. Eklemenizi rica ederim

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi