Geçen sene kasım ayında kurulan WhatsApp grubu günde yaklaşık 300 mesaj gelmesi dolayısıyla işlemez hale geldi. Gruplar bölündü. Hafif off road ve hard off road grupları oluştu. Yeni katılmak isteyenlere tavsiyem facebook grubundan etkinlikleri takip edebilir ve katılabilirsiniz. Güvenlik Kontrolü Gerekli
Ben de off-road camiasina katilmak hevesindeyim ancak ne bir aracim var ne de tecrubem. Ayrica arac almak niyetinde olmama ragmen kafam cok karisik.
Eger musade ederseniz gezilerinize misafir olarak katilmak isterim. Hem off-road la ilgili deneyim elde ederim hem de araclar hakkinda kullanicilardan direk bilgi edinebilirim diye dusunuyorum.
Geçen sene kasım ayında kurulan WhatsApp grubu günde yaklaşık 300 mesaj gelmesi dolayısıyla işlemez hale geldi. Gruplar bölündü. Hafif off road ve hard off road grupları oluştu. Yeni katılmak isteyenlere tavsiyem facebook grubundan etkinlikleri takip edebilir ve katılabilirsiniz. Güvenlik Kontrolü Gerekli
selamlar facebook daki grup ismini rica edebilir miyim? gezenbilir i takip ediyorum ancak orda off road için etkinlik göremedim. off rad için olan grubun adı farklı mıdır?
selamlar facebook daki grup ismini rica edebilir miyim? gezenbilir i takip ediyorum ancak orda off road için etkinlik göremedim. off rad için olan grubun adı farklı mıdır?
29.04.2017 Cumartesi saat 11:30 da Beylikdüzü TÜYAP ın oradan çıkış yapıp Çatalca'ya geçeceğiz kısa ve hafif bir rota da sohbet mangal eşliğinde turumuzu tamamlayıp döneceğiz..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi