İstanbullular Yardım Lazım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,683

997799

kings go ahead
Yer
çorum
Merhabalar,
son zamanlarda jeep saflarına geçme isteğimi yazmıştım. Bir araç sahibi ile anlaştık gibi ancak araca baktırmam lazım. Araç sahibi nin ilanı (üsküdar da görünüyor). Sorun şu ben çorum da oturuyorum benim araçla kalkıp 700 km yol gelicez araçta bir sorun var mı yokmu öğrenmem lazım yani yardımınıza ihityacım var. (hani etmezsiniz de ben gene de bi bakıyim dedim insanlık ölmemiştir belkim :smiley: )
araç bi servise bakıtılacak durum nedir ben de ona göre yola çıkacam varmı böyle bir hümanist,

Etiketler
Ynt: İstanbullular Yardım Lazım.

Yarın öğlen Anadolu yakası Bostancı oto sanayide olacağım,cep numaramı vereyim,araç sahibine verin,eğer uygunlarsa beni arasınlar oradaki ustalarıma gösterir size haber veririm. 0 532 234 87 67 Tuğsan Moral

teşekkürler iletişim kurarım sizinle. saygılar. anlayışınız için teşekkürler. Levent.

997799' Alıntı:
Merhabalar,
son zamanlarda jeep saflarına geçme isteğimi yazmıştım. Bir araç sahibi ile anlaştık gibi ancak araca baktırmam lazım. Araç sahibi nin ilanı (üsküdar da görünüyor). Sorun şu ben çorum da oturuyorum benim araçla kalkıp 700 km yol gelicez araçta bir sorun var mı yokmu öğrenmem lazım yani yardımınıza ihityacım var. (hani etmezsiniz de ben gene de bi bakıyim dedim insanlık ölmemiştir belkim :smiley: )
araç bi servise bakıtılacak durum nedir ben de ona göre yola çıkacam varmı böyle bir hümanist,

Bende bostancıdayım öğlen gibi bende Kayışdağında nihat ustaya gideceğim...

Tuğsan abi benimde yapabileceğim birşey varsa yardımcı olabilirim...

Hasan...0542 766 47 47

Umarım araç temiz çıkar ve uğraşılara değer. Gerçi LR olsa daha iyi olurdu tabii :smiley:

Tuğsan bey ve Hasan bey e çooook teşekkür ederim. Kıymetli zamanlarını ve emeklerini esirgemedikleri için.

Bu gün işin gerçeği kendimi çook hoş hissettim. ben biraz eski kafalı ve ataerkil yapıya sahip biriyim. yani zamanımızda yitirdiğimiz pekçok değer yargısının olduğunu düşünüyorum. Hele büyük şehirlerde. İnsanların yaşam mücadeleleri, toplumdan zarar görmeme adına kendilerini korumaları vs vs ve bunların zamanla insanları duyarsızlaştırmaları, yani velhasıl hepimizin bildiği umursamazlık, görmezlik bananecilik. Bizim örf adet ve ananelerimizin nerdeyse yok olmaya başlaması. Yani umudum aslında yok gibiydi. Ama hala yardımcı olmaya çalışan insanların var olduğunu görmek benim yaşam motivasyonumu arttırdı. İçim kıpır kıpır oldu, neşelendim, sevindim, kendimi ezik hissettim (bu eziklik dediğim hani komşunuza börek götürürsünüz bir tabak o tabak size boş gelmez ya o mana da) Bu sadece benim başıma geldiği için değil başkası da olsaydı ve burda bu yazıyı okusaydım yine içim kıprdardı.
Bugün sadece arabaya baktığınız, baktırdığınız, hiç görmediğiniz biri için cep telefonunuz kullandığınız, kendinize araç alıyormuş gibi herşeyi, inciği boncuğu bile kurcaladığınız, insanlığın ölmediğini tekrar hatırlattığınız için tekrar kendi ve gezenbilir (kendimi aileden saydım) adına teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle...

Bugün yaşadıklarımı paylaşmak istedim sadece işte....

Nedemek Leventcim,herzaman benden bu tarz tavranışları görebilirsiniz.Rahmetli dedem,anneannem ve ailemim bana öğrettiği ve asla vazgeçmiyeceğim birçok davranış şekli var.Ama bunlardan en önemli 2 tanesi varki benide bu ikisi bu koca şehirde ayakta tutuyor.

1-Sözüm senettir.
2-Hayatta paranın satın alamıyacağı tek şey: Onur ve şerefim.

Tuğsan abi ile hem fikiriz..Çok güzel açıklamış...

Levent bey sizin sayenizde bende zj nin ince noktalarını az çok öğrenmiş oldum ayryetten tuğsan abiyi tanımış oldum...

Güzel açıklamanız için ben teşekkürederim....

Tevazü göstermeniz bile çok ince. Tekrar teşekkürler saygı ve sevgiler. Araç sahibi ile yarın tekrar görüşücez benim aracı değerlendirecek, umarım olumlu sonuçlanır da sizlerle tanışma fırsatını yakalayabilirim. (umarım kelimesini araç için değil sizin için diledim, o olmaz başka bişi olur)
Saygılarımla...

Bence de sözden öte senet yoktur. ve hayatta herşey para değildir, yada para için değildir.
benim de yaşam felsefem ben herkeze güvenirim, (çünkü güven kazanılmaz, sadece kaybedilir.)

Yarın bir yerden haber bekliyorum,97 modelmiş,55000 km de fiyat ve durum bilgisi gelecek,bayandan.Yaaa şaka bir yana benim ekip duyatsa yandık haaa,Amerikancımı oluyorsun derler ;D

tugsan75' Alıntı:
Yarın bir yerden haber bekliyorum,97 modelmiş,55000 km de fiyat ve durum bilgisi gelecek,bayandan.Yaaa şaka bir yana benim ekip duyatsa yandık haaa,Amerikancımı oluyorsun derler ;D

aramızda ajan olmasın Tuğsan abi. :D :D :D

gezenbilir ailesinin senin ve Hasan kardeşim (Hasan'ın banada bir iyiliği varki anlatılmaz) gibi bir ferdi olduğu için gurur duydum. saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR