Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugünlerde oto kuaför, bakım, yıkama vs... bayiliği almak için uğraşıyorum
acaba böyle bir araç gelse tepkim ne olurdu diye düşünmeye başladım dükkana sokarmıyım, yoksa ellerimimi sıvazlarım ;D ;D ;D ;D
Tabbiiikkiii....!!! sadece bir kac farkla; Koltuk elektirik motoru yandi, Süngerlerindeki nem koltuk isiticilarini yok etti, Ayaklara isi veren kalorifer borulari camurla doldu, soguk sicak isi motoru bitti, klima filtresi batti bu yüzden tüm gögüs söküldü, ABS beyni veda etti (hala beyinsiz, Abs`siz), Arka susturucu bay bay dedi, yer dösemeleri icin oto kuaför bulamadim. önce kendim saatlerce yikayip sonra yikamaciya götürebildim, Ertesi gün getirdigim traktörde battigi icin onun kurtarma parasinida orman isleri müdürlügünün paletlisinin oparatörüne kendim ödedim... Anlayacaginiz yalnizdim... ama hala Efes Pilsen`i seviyorum ona kizgin degilim.... ;D ;D ;D
Zaten gerçek bir arazi aracı hazırlarken yapılan klima, ABS, taban döşemesi, bütün sürüşü etkilemeyen elektrik ve elektronik donanımın sökülmesi gibi işlemleri doğal olarak yapmak durumunda kalmışsınız.
Geçmiş olsun. Masrafa üzüldüm. Acı ama gerçek.
Aşırı modifiyeli aracımda sökülmüş klima ve döşeme, iptal edilen merkezi kilit ve otomatik camların yanında arka cam rezistansının fişinin bile çıkarılmış olduğunu gördüğümde şaşırmıştım ama her şeyin bir sebebi var.
Daha önce kullandığınız stok fotoğraflardan sandım önce...
Sonra Sibirya çamur deryalarına benzeyen çamurun uzağında ufuk çizgisinde kavaklar, sizin vinçsiz ARB tamponu ve araç iç mekanını görünce ancak inandım.
Siz vur deyince öldürüyorsunuz. Aman CJ sağlam kalsın bari.