ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PIKE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,859

Etiketler

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

aslanaybars' Alıntı:
evet güzel ve anlasılır bi cevap herkes için ;D tesekkürler
zaten benim toyotadan sonra en cok tuttuğum markadır ısuzu ben iki markayı çift yumurta ikizi gibi görüyorum ;D km olayı cok önemli düşünsenize 1milyon müthiş bi rakam ve bunu yapabilen sadece 2 marka arac var...
sonuc itibariyle her zaman dediğimiz gibi japonlar gercekten harika saygı duyulacak insanlar
gercektende yapacagınız işleri ilgiyle takip edeceğim kolay gelsin ALLAH yolunuzu acık etsin saygılarla...

Fatih bey çok teşekkür ederim başkadır bu japon sevdası...

projemiz arctic dodiklerle devam edecek inşallah.. Şu an siparişleri üzerinde ugraşıyorum izlanda da gelecek. dodiklerimiz inşallah şu şekilde olacak..

PIKE' Alıntı:
Tavan sepetinden resimlere başlayalım.
Tamer beyin imalatı tavan sepeti. Dostum ellerine saglık.
Nedemek dostum güle güle kullan.4 ay filan sürdü ama temiz iş 6 ayda olur bilirsin ;)

doskuda_53' Alıntı:
Eline sağlık abi...Kolay gelsin...Orjinal tamponu keserek mi ARB tamponu monte ettiniz...
TEŞEKKÜRLER ÖMER KARDEŞİM. İNŞALLAH BU SENE AGUSTOS BAŞINA EKİPÇE RİZEDEYİZ...

yahşi kardeşim öncelikle kolay gelsin eski model d max dif oranı 43x10 yeniler 41x10 tabi kataloğuna göre yazıyorum kalkışta sıkıntı olursa bilgin olsun benim lastikler 50000e yanaştı hala gördüğün gibi sıkıntı yok sadece ilk kalkışlardali titreme devam ediyor yarın balataya baktıracam serviste ayrıca 3cm lift kit uyguladım çok basit hiç bir yeriyle oynamadan maksimumu

tiskeli' Alıntı:
yahşi kardeşim öncelikle kolay gelsin eski model d max dif oranı 43x10 yeniler 41x10 tabi kataloğuna göre yazıyorum kalkışta sıkıntı olursa bilgin olsun benim lastikler 50000e yanaştı hala gördüğün gibi sıkıntı yok sadece ilk kalkışlardali titreme devam ediyor yarın balataya baktıracam serviste ayrıca 3cm lift kit uyguladım çok basit hiç bir yeriyle oynamadan maksimumu
Hüseyin bey , teşekkür ederim. Şu an kalkışta 32" ile hiçbir problem yok ama 35" e gecince ne olacak bilmiyorum. Ama kesin chip uygulaması yapacagım çünkü bunlara ayna mahruti yok.

Birde sana telefon acacaktım birşey sormak için Sende problemsizce 35" e geçtin.
Hemen ön tekerin arkasında olan şaşe baglantısını sen kesip tekrar arkaya mı kaynattın?

Çünkü tek problem o gözüküyor şu anda . Aracı kupadan 4-5 cm daha yükseltecegim.
sadece şaşenin o kısmını kesmek gerekiyor.
Sen nasıl yapmıştın orayı?

o parçayı geri çekemezsin çünkü lastik durdurucu aynı zamanda kupa bağlantısı ben ön tarafını kestim sonra sacla tekrar kapattım kupa yükseltmesi 3 cm den fazlası radyatörde işlem yapmak gerektiriyor hatta direksiyon pompası hortumları hava filitresi hortumları vs işlem isteyebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR