KASAP
Ana Kamp
Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI
SAMSUN tecrübelerinizi merakla bekliyorum. Tampon on numara olmuş
SAMSUN tecrübelerinizi merakla bekliyorum. Tampon on numara olmuş
çok teşekkürler ama bu aracı agırlıklı safari için yapıyorum.KASAP' Alıntı:SAMSUN tecrübelerinizi merakla bekliyorum. Tampon on numara olmuş
aslanaybars' Alıntı:evet güzel ve anlasılır bi cevap herkes için ;D tesekkürler
zaten benim toyotadan sonra en cok tuttuğum markadır ısuzu ben iki markayı çift yumurta ikizi gibi görüyorum ;D km olayı cok önemli düşünsenize 1milyon müthiş bi rakam ve bunu yapabilen sadece 2 marka arac var...
sonuc itibariyle her zaman dediğimiz gibi japonlar gercekten harika saygı duyulacak insanlar
gercektende yapacagınız işleri ilgiyle takip edeceğim kolay gelsin ALLAH yolunuzu acık etsin saygılarla...
Nedemek dostum güle güle kullan.4 ay filan sürdü ama temiz iş 6 ayda olur bilirsinPIKE' Alıntı:Tavan sepetinden resimlere başlayalım.
Tamer beyin imalatı tavan sepeti. Dostum ellerine saglık.
Saol abicim çok teşekkür ederim..vereno' Alıntı:maşallah.
TEŞEKKÜRLER ÖMER KARDEŞİM. İNŞALLAH BU SENE AGUSTOS BAŞINA EKİPÇE RİZEDEYİZ...doskuda_53' Alıntı:Eline sağlık abi...Kolay gelsin...Orjinal tamponu keserek mi ARB tamponu monte ettiniz...
Hüseyin bey , teşekkür ederim. Şu an kalkışta 32" ile hiçbir problem yok ama 35" e gecince ne olacak bilmiyorum. Ama kesin chip uygulaması yapacagım çünkü bunlara ayna mahruti yok.tiskeli' Alıntı:yahşi kardeşim öncelikle kolay gelsin eski model d max dif oranı 43x10 yeniler 41x10 tabi kataloğuna göre yazıyorum kalkışta sıkıntı olursa bilgin olsun benim lastikler 50000e yanaştı hala gördüğün gibi sıkıntı yok sadece ilk kalkışlardali titreme devam ediyor yarın balataya baktıracam serviste ayrıca 3cm lift kit uyguladım çok basit hiç bir yeriyle oynamadan maksimumu