camouflage
Tulpar
Roma havaalanına inilir.
Hava gayet güzeldir, bir adet cabrio araç kiralanır
Hesapda buradan Napoliye araçla oradanda gece gemi ile Sicilyaya geçilecektir. Ama atlanan bir ayrıntı (geminin hareket saati) her şeyi altüst etmeye yeterde artarbile
. Saat 22 de Napolideyiz ve gemi saat 21:30 da çokdan yola çıkmıştır. Bu demektirki aradaki mesafe karayolundan geçilecektir. İtalyayı bilenler nedemek istediğimi gayet iyi anlar 23 saat süren yolculuk sonucu hedefe varılır.
Colezyum
Aşıklar çeşmesi Bu resim yiyenbilir grubuna ithaf olunur zira Romada dondurma yemek başkadır
M. Ali Ağca'nın Papaya suikast düzenlediği Vakitandaki meydan.
Etna Yanardağı
Gece Colezyum
Messinadan Villa Covanniye Feribotla geçiş
Yemek kültürü zayıf olan Avrupa ülkelerinde tek dostum olan Mc amca ile birlikde
Yinede yenilebilecek nitelikde bir kaç yemek fotosu
Her seferinde yüzlerce fotoğraf çekip sitede aktarırken bunları güzelce sıraya koyup anlatamamak kahrediyor beni anladımki benden yazar falan olmaz
Hava gayet güzeldir, bir adet cabrio araç kiralanır
Hesapda buradan Napoliye araçla oradanda gece gemi ile Sicilyaya geçilecektir. Ama atlanan bir ayrıntı (geminin hareket saati) her şeyi altüst etmeye yeterde artarbile
Colezyum
Aşıklar çeşmesi Bu resim yiyenbilir grubuna ithaf olunur zira Romada dondurma yemek başkadır
M. Ali Ağca'nın Papaya suikast düzenlediği Vakitandaki meydan.
Etna Yanardağı
Gece Colezyum
Messinadan Villa Covanniye Feribotla geçiş
Yemek kültürü zayıf olan Avrupa ülkelerinde tek dostum olan Mc amca ile birlikde
Yinede yenilebilecek nitelikde bir kaç yemek fotosu
Her seferinde yüzlerce fotoğraf çekip sitede aktarırken bunları güzelce sıraya koyup anlatamamak kahrediyor beni anladımki benden yazar falan olmaz