İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,480
Ynt: İtiraf...!

discovery-V8' Alıntı:
ugh boyamı? tertemiz onun boyası yahu.

Bizde Defender lerin birini Ufuk abiyle değiştirmeye karar verdik bugün ;D ;D ben jeep ci o Landrover ci oluyor.

:smiley: Benim defenderı düzgün topla karışmam :smiley: Orjinal parçalar kullanalım :D 41 lastik takılacak şekilde :D:D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
:smiley: Benim defenderı düzgün topla karışmam :smiley: Orjinal parçalar kullanalım :D 41 lastik takılacak şekilde :D:D

;D ;D

valla araklanan silecek motorunun orjinali yok, ingiliz oem aldım, yerliside vardı . Diğer parçalar hep orjinal alınıyor zaten. Çamurluk ağızlarını halledersen 41 değil 48 bile takarız ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D

valla araklanan silecek motorunun orjinali yok, ingiliz oem aldım, yerliside vardı . Diğer parçalar hep orjinal alınıyor zaten. Çamurluk ağızlarını halledersen 41 değil 48 bile takarız ;D

:smiley: :smiley: Sen oole san biz bulduk orjinali olan yeri :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Sen landrover parçası falanda aramaya başladıysan bu iş bitmiştir ;D ;D
buda bir itiraf sayılır defenderlerin silecek motoru degilde silgileri çeviren mekanizma cok uyduruk yapılmış
Yavuz abi hazır sileleklerle uğraşıyorsun daha sağlam bir sistem bulunamazmı yani başka birşey uydurmak gibi

yunus bager' Alıntı:
buda bir itiraf sayılır defenderlerin silecek motoru degilde silgileri çeviren mekanizma cok uyduruk yapılmış
Yavuz abi hazır sileleklerle uğraşıyorsun daha sağlam bir sistem bulunamazmı yani başka birşey uydurmak gibi

Daha inceleme fırsatım olmadı sadece eksikleri tamamlıyoruz.

ozaman benden de bir itiraf. CJ lerin silecek frezeleride çok kötü yada benimki öyle yeterli alanı silmiyor ve zamanlayıcı yok açınca durmadan siliyor :smiley:

ozanyur' Alıntı:
ozaman benden de bir itiraf. CJ lerin silecek frezeleride çok kötü yada benimki öyle yeterli alanı silmiyor ve zamanlayıcı yok açınca durmadan siliyor :smiley:
Bende zj varken çok uğraşmıştım, çok kafa patlatmıştım ozan. Bi çare yok onlara. Sadece iki devri var ve kapatınca yerine getiren mekanizma bozulur, ama bu yerine getirilme kolay tamir ediliyor... Kafaya takma, boschun aero sileceklerinin en kısası olursa tak tavsiye ederim...., iyi temizler ama çamura karşı dayanıksız, yumuşak, çabuk yıpranıyor....

Alfonse' Alıntı:
Bende zj varken çok uğraşmıştım, çok kafa patlatmıştım ozan. Bi çare yok onlara. Sadece iki devri var ve kapatınca yerine getiren mekanizma bozulur, ama bu yerine getirilme kolay tamir ediliyor... Kafaya takma, boschun aero sileceklerinin en kısası olursa tak tavsiye ederim...., iyi temizler ama çamura karşı dayanıksız, yumuşak, çabuk yıpranıyor....

bosch'un sileceklerini araştırcam, zamanlayıcı işini çözdüm gibi hacı muroların zamanlayıcısı orjinali bozmadan ve çok ucuza takılabiliyormuş, taktırınca paylaşırım

Alfonse' Alıntı:
zj seni andı herhalde ;D bence artık avatarını değiştir

Alfonse' Alıntı:
Bende zj varken çok uğraşmıştım, çok kafa patlatmıştım ozan. Bi çare yok onlara. Sadece iki devri var ve kapatınca yerine getiren mekanizma bozulur, ama bu yerine getiri.....................bla, bla, bla...
duman' Alıntı:
zj seni andı herhalde ;D bence artık avatarını değiştir

Haklısın yavvv CJ yazacağıma zj yazmışım :smiley:
Avatar değişecek, vakti var..... :smiley:

CJ nin silecekleri küçük yapılmış aslında çamur ve yoğunluğu yüksek maddeler cama sıçradığında kolaylıkla temizlesin diye. Dönen yerlerin boşluk yapmamasına dikkat edilirse silecekler çok uzun süre görev yapıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR