KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla araklanan silecek motorunun orjinali yok, ingiliz oem aldım, yerliside vardı . Diğer parçalar hep orjinal alınıyor zaten. Çamurluk ağızlarını halledersen 41 değil 48 bile takarız ;D
valla araklanan silecek motorunun orjinali yok, ingiliz oem aldım, yerliside vardı . Diğer parçalar hep orjinal alınıyor zaten. Çamurluk ağızlarını halledersen 41 değil 48 bile takarız ;D
buda bir itiraf sayılır defenderlerin silecek motoru degilde silgileri çeviren mekanizma cok uyduruk yapılmış
Yavuz abi hazır sileleklerle uğraşıyorsun daha sağlam bir sistem bulunamazmı yani başka birşey uydurmak gibi
buda bir itiraf sayılır defenderlerin silecek motoru degilde silgileri çeviren mekanizma cok uyduruk yapılmış
Yavuz abi hazır sileleklerle uğraşıyorsun daha sağlam bir sistem bulunamazmı yani başka birşey uydurmak gibi
Bende zj varken çok uğraşmıştım, çok kafa patlatmıştım ozan. Bi çare yok onlara. Sadece iki devri var ve kapatınca yerine getiren mekanizma bozulur, ama bu yerine getirilme kolay tamir ediliyor... Kafaya takma, boschun aero sileceklerinin en kısası olursa tak tavsiye ederim...., iyi temizler ama çamura karşı dayanıksız, yumuşak, çabuk yıpranıyor....
Bende zj varken çok uğraşmıştım, çok kafa patlatmıştım ozan. Bi çare yok onlara. Sadece iki devri var ve kapatınca yerine getiren mekanizma bozulur, ama bu yerine getirilme kolay tamir ediliyor... Kafaya takma, boschun aero sileceklerinin en kısası olursa tak tavsiye ederim...., iyi temizler ama çamura karşı dayanıksız, yumuşak, çabuk yıpranıyor....
bosch'un sileceklerini araştırcam, zamanlayıcı işini çözdüm gibi hacı muroların zamanlayıcısı orjinali bozmadan ve çok ucuza takılabiliyormuş, taktırınca paylaşırım
Bende zj varken çok uğraşmıştım, çok kafa patlatmıştım ozan. Bi çare yok onlara. Sadece iki devri var ve kapatınca yerine getiren mekanizma bozulur, ama bu yerine getiri.....................bla, bla, bla...
CJ nin silecekleri küçük yapılmış aslında çamur ve yoğunluğu yüksek maddeler cama sıçradığında kolaylıkla temizlesin diye. Dönen yerlerin boşluk yapmamasına dikkat edilirse silecekler çok uzun süre görev yapıyor.