KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla biz adam olmayız, sabah sabah gelmişik işimize iş yapacağımıza o araba senin bu araba benim.....
"Erkekler hiç bir zaman büyümezler, sadece oyuncakları pahalılaşır....."
Bir gün işe yeni eleman alırsam soracağım önce "off-Road severmisin ? "
" evet " derse; kaybetti..... ;D ;D ;D
CJ nin silecekleri küçük yapılmış aslında çamur ve yoğunluğu yüksek maddeler cama sıçradığında kolaylıkla temizlesin diye. Dönen yerlerin boşluk yapmamasına dikkat edilirse silecekler çok uzun süre görev yapıyor.
Konu başlığını ilk gördüğümde, 10 sene önce filan okuyup güldüğümüz itiraf.com benzeri bir konu zannederek takılmamışım. Daha bu sabah farkettim. Geldiğimden beri konuyu baştan okudum. Ne fırtınalar dönmüş, ne gemiler batmış çıkmış ;D .. O tufanın ortasına benim yazdığım mesaja bakarmısınız. Hiç bir şeyin farkında değilim, cj nin silecekleri ile ilgili yorum yapıyorum.. Kendime çok güldüm... Sonra da düşündüm, iyi ki farketmemişim.
Bu gönül işi Özgür'cüm. Bakma bi yandan şikayet ederiz bir yandan vazgeçmeyiz. Ben mercedesi sattığım gün akşam evde ağlamıştım. Hanım kızmıştı ne sattın o zaman diye. Aradan 3 ay geçmiştide aradım arabayı geri ver diye. O benden manyak çıktı. Sıfır motor getirtmiş şu ana kadar 5000 lira harcadım vermem dedi. Kıymet bilen adama gitti diye tesellim oldu işte... Hala unutamam resimlerine bakarım arada. Sağ ayna orjinalde yoktu. Sol aynası sonradan bulmuştum krom harika bir şeydi. Kelebek camlarını ve sunroofunu açar yaldır yaldır gezerdim.. Hey gidi hey.. önündeki yıldız en büyük belamdı çalamazlardı kırarlardı. Onar onar alırdım bulduğumda her ay bi tane kesin giderdi.. ;D
güzel arabaymış Alpaslan abi, çok güzel anılar olarak kazınmıştır hafızana o arabayla geçen zamanlar. 115 kasa çok var, hem de çok çok pahalı değiller, daha iyisini toplarsın ilerde niyetin varsa.. Gerçi almaktan çok yürütmek zor sanırım ;D
Yunus abi yapmaz öyle şey ;D Landım çokı seviyorum ama Mersoya hayır diyemem
güzel arabaymış Alpaslan abi, çok güzel anılar olarak kazınmıştır hafızana o arabayla geçen zamanlar. 115 kasa çok var, hem de çok çok pahalı değiller, daha iyisini toplarsın ilerde niyetin varsa.. Gerçi almaktan çok yürütmek zor sanırım ;D
Yunus abi yapmaz öyle şey ;D Landım çokı seviyorum ama Mersoya hayır diyemem
Hakan bu tam sopalık geçenlerdede takmış kafaya RRC istıyorum diyordu senin araçtan, başka bişey istemem diyordu
şimdi dediği laf bak (kurtulursam) ;D ;D
Hakan bu tam sopalık geçenlerdede takmış kafaya RRC istıyorum diyordu senin araçtan, başka bişey istemem diyordu
şimdi dediği laf bak (kurtulursam) ;D ;D