İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,757
Ynt: İtiraf...!

beatrix' Alıntı:
Valla biz adam olmayız, sabah sabah gelmişik işimize iş yapacağımıza o araba senin bu araba benim.....
"Erkekler hiç bir zaman büyümezler, sadece oyuncakları pahalılaşır....."

Bir gün işe yeni eleman alırsam soracağım önce "off-Road severmisin ? "
" evet " derse; kaybetti..... ;) :D ;D ;D ;D

Kardeşlerime Günaydın..... ;) :D ;D

maaş nekadar? dolgunsa bende hemen nefret edebilirim off-road dan ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
maaş nekadar? dolgunsa bende hemen nefret edebilirim off-road dan ;D ;D ;D
Bu ihale' den çık Yavuz abi.... :smiley:
Lütfen.... :smiley:

Hem sen ne anlarsın o işten..... :smiley:
Daha "melanj" ne demek, onu bile bilmezsin... :smiley:
Hem benim pasaportum var.... Jeep' ten dolayı verdiler... :smiley:

jeep' Alıntı:
CJ nin silecekleri küçük yapılmış aslında çamur ve yoğunluğu yüksek maddeler cama sıçradığında kolaylıkla temizlesin diye. Dönen yerlerin boşluk yapmamasına dikkat edilirse silecekler çok uzun süre görev yapıyor.

Konu başlığını ilk gördüğümde, 10 sene önce filan okuyup güldüğümüz itiraf.com benzeri bir konu zannederek takılmamışım. Daha bu sabah farkettim. Geldiğimden beri konuyu baştan okudum. Ne fırtınalar dönmüş, ne gemiler batmış çıkmış ;D .. O tufanın ortasına benim yazdığım mesaja bakarmısınız. Hiç bir şeyin farkında değilim, cj nin silecekleri ile ilgili yorum yapıyorum.. Kendime çok güldüm... Sonra da düşündüm, iyi ki farketmemişim.

alpaslanepli' Alıntı:
Bu gönül işi Özgür'cüm. Bakma bi yandan şikayet ederiz bir yandan vazgeçmeyiz. Ben mercedesi sattığım gün akşam evde ağlamıştım. Hanım kızmıştı ne sattın o zaman diye. Aradan 3 ay geçmiştide aradım arabayı geri ver diye. O benden manyak çıktı. Sıfır motor getirtmiş :smiley: şu ana kadar 5000 lira harcadım vermem dedi. Kıymet bilen adama gitti diye tesellim oldu işte... Hala unutamam resimlerine bakarım arada. Sağ ayna orjinalde yoktu. Sol aynası sonradan bulmuştum krom harika bir şeydi. Kelebek camlarını ve sunroofunu açar yaldır yaldır gezerdim.. Hey gidi hey.. önündeki yıldız en büyük belamdı :smiley: çalamazlardı kırarlardı. Onar onar alırdım bulduğumda her ay bi tane kesin giderdi.. ;D

güzel arabaymış Alpaslan abi, çok güzel anılar olarak kazınmıştır hafızana o arabayla geçen zamanlar. 115 kasa çok var, hem de çok çok pahalı değiller, daha iyisini toplarsın ilerde niyetin varsa.. Gerçi almaktan çok yürütmek zor sanırım ;D

Yunus abi yapmaz öyle şey ;D Landım çokı seviyorum ama Mersoya hayır diyemem :D

;D ;D ;D ;D ;D
duyanda bişey zannedecek valla.
toyota'yıda pek sever o lafları konuşan vatandaşlarımız ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ozcour' Alıntı:
güzel arabaymış Alpaslan abi, çok güzel anılar olarak kazınmıştır hafızana o arabayla geçen zamanlar. 115 kasa çok var, hem de çok çok pahalı değiller, daha iyisini toplarsın ilerde niyetin varsa.. Gerçi almaktan çok yürütmek zor sanırım ;D

Yunus abi yapmaz öyle şey ;D Landım çokı seviyorum ama Mersoya hayır diyemem :D

Yunus abin yapmazsa ben yakacağım çıranı Özgür :D

HakanBastoncu' Alıntı:
Yunus abin yapmazsa ben yakacağım çıranı Özgür :D
Hakan bu tam sopalık :smiley: geçenlerdede takmış kafaya RRC istıyorum diyordu senin araçtan, başka bişey istemem diyordu
şimdi dediği laf bak (kurtulursam) ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Hakan bu tam sopalık :smiley: geçenlerdede takmış kafaya RRC istıyorum diyordu senin araçtan, başka bişey istemem diyordu
şimdi dediği laf bak (kurtulursam) ;D ;D

Çok üstüne gitmeyin... Ondaki Series sevgisi kolay kolay geçmez... hatta elindeki Series'ine değer katmak için ikinci bir Series almak peşinde :smiley:

jaidevi' Alıntı:
defender kullanan benden baska bayan yokmu???
Kullanan varda sahibi bayan olan ilk siz varsınız
IMG_9815.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR