KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Siz yaralara tuz basmak için mi girdiniz siteye 64,5 toplama maceram hüzünle sonuçlandı vaktiyle.
Şimdi ise ne hikmetse alayım toplayayım diyorum, zirve yaptı fiyatlar uçuyor. Vaz geçtim. Şimdi direksiz bir amerikan olsun çamurdan olsun durumundayım. Ne denk gelirse.
ben hala biraz daha hızlı olsaydı diyorum.....uzun yola cıktıgım zaman mahvoluyorum cunku...oysaki konforladımda aracı...klima, hidrolik direksiyon ve buyuk anfilerim cd calarımla beraber....o kadar ganstalara benzememe ragmen hala karpuz kamyonları beni solluyo....napcam bilmiyorum.....
Sizin araçta ne motor var bilmiyorum ama Hasan Usta'ya gidin, dizel isterseniz bir Puma yok ben benzinli severim derseniz bi V8 atsın bi de transfer kutusunu değiştirsin hız sorunu da kalmaz. Ama bunu yapınca aracın içine de hava yastıklarını unutmayın ;D
yani en son bende toplatma kararı almıstım.....hemen hemen herkezin bildigi bi yer var mugla ortacada amerikan araclarını toplanıldıgı bi yer......15 tl pesin, 15 tl taksitle mustang topluyorlardı.....hem taksitte siz ne zaman isterseniz seklinde......ne zaman odeme tamamlanıyo o zaman araca kavusuyosunuz...yani isterseniz 10 yılda odeyin taksitlerinizi gibi bi durum vardı....ben korktum giremedim.....ama sahip olan birine ozel sofor olabilirim
Ben de masa altlarına bakıyordum akşamdan unutulan var mı diye, sonra kalktım baktım ocak yoko, demek sen aldın. Neyse burada itiraf edeceğini tahmin ettim. Gidip Metro'dan yenisini alayım bari.
Landcı land sayfasında muhabbet eder. Ama birbirilerine bulaşcak değiller ya. Bu yüzden zamanla diğer kahve daha cazip gelir. Çirkeflik için bulaşıklık için idealdir.