İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,767
Ynt: İtiraf...!

kapalı wagonla daha rahat olmaz mıydı? gerektiğinde içinde yatılır... malzeme ıslanmaz, vs.

Etiketler

bu konuya bakınca aklıma aziz nesin olayı geldi...

nedir bu olay : aziz nesin "türk halkının %60 ı aptal" dedi. herkes ayaklandı. sonra çıkıp " yanlış telaffuz ettim türk halkının %40 u akıllı" dedi ;D ve ortalık duruldu.

şimdi biz "jeepciler" hep %60 dedik ve tüm şimşekleri üstümüze çektik. sonra ergün abi çıktı ve %40 dedi bütün landcılar ;D hep birden destekledi. tipik türk halkı ;D ;D ;D

biz nededik size defender off-road aracı değildir. expedisyon için, piknik için, kamp için iyidir. ama off-road aracı değil. ne yaptınız "olur mu oyle bu araçta off-road RUHU var. bu araç en zor koşullar için üretilmiş. off-road un kralını yapar. zorlandığı yerde hadi oğlum deriz RUH veririz engeli aşar"
daha hatırlamadığım ama özü aynı olan onlarca cümle...

biz hep ne dedik " off-road aracı değil " yani aziz nesinin %60 ı ;D ;D ;D misali

peki şimdi ergün abi ne diyor " itiraf ediyorum defender expedisyon aracı " yani % 40 luk kısım...

necip türk halkı gibi hemen atlıyorsunuz ve "işte gördün mü" ifadesini takınıyorsunuz ;D

aslında tipik insan psikolojisi... %60 aptal dersen herkes kendini o tarafa koyar. %40 akıllı dersen yine insan kendini o tarafa koyar ;D

bunu ilk söyleyen ergün abi değil. bunu bende orkunda göktuğ da ve bir çok jeepci - off-road cu söyledi. ama tarz farkı olarak....

defender kullanıcısı ve fanatiği bir abimiz şunu demişti : " defender ile dağ yolarında gezerken önüme bir engel çıksa mesela çamur hemen anternatif ararım. kenarda daha düz bir yol varsa oradan geçerim " biz ne yaparız. dağ yollarında çamuru ararız ve bulunca da bodozlama dalarız ;D ;D ;D hatta kendimizi aşar trial etabı yaparız

aynı abimiz MALUM RAMPAnın birinci kısmının sonunda " ben buraya kadar çıktım. araç baya yoruldu. deneyecek varsa gelsin denesin. ben aracı bir daha bu RAMPAya vurmam" biz ne yaptık 4l çıktık. indik 4h çıktık baktık araç çok rahat 2h çıktık. hatta cevat abi tahoe at lastik ile özellikle o rampaya gitti 2h çıktı....

aradaki fark bunlar. işte biz "sizin bardağın yarısı boş" dedik. köpürdünüz. ergün abi " sizin bardağın yarısı dolu " deyince haklısın diyorsunuz ;D ;D ;D ;D

haklısınız ne diyelim ;D ;D ;D

60%'ı demişti diye hatırlıyorum...

lafınızın geri kalanına cevap vermeye lüzum görmuyorum.

Bu budur bunu daha fazla dala budağa sarmaya gerekyok

dronder' Alıntı:
biz landları çekiyoruz ;D ;D ;D siz jeepin off-road landında expedisyon aracı olduğunda kararsız kalıyorsunuz ;D ;D ;D

Önder hadi sende itiraf et kurtul germe kendini bukadar ;D ;D

meriçbager' Alıntı:
Benim aracın boş ağırlığı 2100 kg senin araç 1500 kg diye biliyorum sen beni yerim den oynatamassın

yahuu benim araç 190 beygir. eğer 2100kg ı çekmezse yakaarım onu ;D yazık o beygerlere verdiğimiz arpaya

discovery-V8' Alıntı:
Önder hadi sende itiraf et kurtul germe kendini bukadar ;D ;D

itiraf ediyorum eğer bir gün piknik, kamp, expedisyon veya kır gezisi yapacak olursam belki ;D ;D

ama ben off-roadcuyum her zaman jeep ...

Ama ben bu iştede ergun abinin bi muzipligi var diye düşünüyorum ??? bekliyor iyiçe birbirimize girelim ondan sonra patlatacak bombayı ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Ama ben bu iştede ergun abinin bi muzipligi var diye düşünüyorum ??? bekliyor iyiçe birbirimize girelim ondan sonra patlatacak bombayı ;D ;D

Bence Ergun bey çok tecrübeli , neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor, bu işin sonunda LR TombRaider la falan çıkabilir ortaya ;D

yunus bager' Alıntı:

discovery-V8' Alıntı:
Bence Ergun bey çok tecrübeli , neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor, bu işin sonunda LR TombRaider la falan çıkabilir ortaya ;D

ergün abi meşhur sazan fotosuyla gelirse hiç şaşırmam...

yak abicim batumdan benzini ben getireceğim