Ynt: İtiraf...!
bu konuya bakınca aklıma aziz nesin olayı geldi...
nedir bu olay : aziz nesin "türk halkının %60 ı aptal" dedi. herkes ayaklandı. sonra çıkıp " yanlış telaffuz ettim türk halkının %40 u akıllı" dedi ;D ve ortalık duruldu.
şimdi biz "jeepciler" hep %60 dedik ve tüm şimşekleri üstümüze çektik. sonra ergün abi çıktı ve %40 dedi bütün landcılar ;D hep birden destekledi. tipik türk halkı ;D ;D ;D
biz nededik size defender off-road aracı değildir. expedisyon için, piknik için, kamp için iyidir. ama off-road aracı değil. ne yaptınız "olur mu oyle bu araçta off-road RUHU var. bu araç en zor koşullar için üretilmiş. off-road un kralını yapar. zorlandığı yerde hadi oğlum deriz RUH veririz engeli aşar"
daha hatırlamadığım ama özü aynı olan onlarca cümle...
biz hep ne dedik " off-road aracı değil " yani aziz nesinin %60 ı ;D ;D ;D misali
peki şimdi ergün abi ne diyor " itiraf ediyorum defender expedisyon aracı " yani % 40 luk kısım...
necip türk halkı gibi hemen atlıyorsunuz ve "işte gördün mü" ifadesini takınıyorsunuz ;D
aslında tipik insan psikolojisi... %60 aptal dersen herkes kendini o tarafa koyar. %40 akıllı dersen yine insan kendini o tarafa koyar ;D
bunu ilk söyleyen ergün abi değil. bunu bende orkunda göktuğ da ve bir çok jeepci - off-road cu söyledi. ama tarz farkı olarak....
defender kullanıcısı ve fanatiği bir abimiz şunu demişti : " defender ile dağ yolarında gezerken önüme bir engel çıksa mesela çamur hemen anternatif ararım. kenarda daha düz bir yol varsa oradan geçerim " biz ne yaparız. dağ yollarında çamuru ararız ve bulunca da bodozlama dalarız ;D ;D ;D hatta kendimizi aşar trial etabı yaparız
aynı abimiz MALUM RAMPAnın birinci kısmının sonunda " ben buraya kadar çıktım. araç baya yoruldu. deneyecek varsa gelsin denesin. ben aracı bir daha bu RAMPAya vurmam" biz ne yaptık 4l çıktık. indik 4h çıktık baktık araç çok rahat 2h çıktık. hatta cevat abi tahoe at lastik ile özellikle o rampaya gitti 2h çıktı....
aradaki fark bunlar. işte biz "sizin bardağın yarısı boş" dedik. köpürdünüz.

ergün abi " sizin bardağın yarısı dolu "

deyince haklısın diyorsunuz ;D ;D ;D ;D
haklısınız

ne diyelim ;D ;D ;D