KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
küçükken büyükbabamın bir defender 90'ı vardı orjinal ingiliz 60 küsür modeldi ve ben küçülüğümden beri o arabaya aşığım ancak şuan elimizde jimny var şimdilik onunla idare ediyoruz ama ileride mutlaka ona sahip olacağım ve hala onun fotoğrafı jimny imde mevvcuttur. sevdamız defender sevdası ))
ergün abi yanlış duyum almışsın en son eklediğim şey 15 kasa miller alana araç buzdolabı veriyorlardı o oldu.dördüncü ayda muayene var sonra vinç ekleyeceğim plan bu
he bak şimdi oldu demek o acayip enterden sendede var yoksa ercovada etaba öksüre öksüre gelen senmiydin sonrada çekiçiyle giden tamam bunu yazdım bi kenara işanlah biyerde karşılaşırız tirial bana uzat gelemem ama karşılaşırız
ben anlatamadım herkez yayladan gittikten sonra belediye başkanları geldi tabi biz ordaydık sonra dediler hane nerde millet ne oluyor burda dıye sordular bızde onlara jest olsun diye 3 araba şov yaptık ondan bahsediyorum
haaa yayla turu yaptırdınız yani belediye başkanına çünkü kibrit kutusu kadar motorlarla kamyon şasesi üzerinde kola kutusuyla bi elin camla direksiyon arasına sıkışmış vaziyette sunta üstüne kumaş kaplama koltukla şov yapılmazzz Kalça kırığı oluşa bilir ...