İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,786
Ynt: İtiraf...!

bu sazan da değil çupra'ya benziyor. ergün abi land'lerin çıkamadığı rampa da bize çipura ziyafeti mi düşünüyorsun.yoksa zj gezisinin sürprizi bu mu?

Etiketler

duman' Alıntı:
bu sazan da değil çupra'ya benziyor. ergün abi land'lerin çıkamadığı rampa da bize çipura ziyafeti mi düşünüyorsun.yoksa zj gezisinin sürprizi bu mu?

Cüneyt aldığım duyumlara göre, saman altından gizli gizli arabaya birşeyler ekliyormuşsun, çıkar yakında herhalde....

küçükken büyükbabamın bir defender 90'ı vardı orjinal ingiliz 60 küsür modeldi ve ben küçülüğümden beri o arabaya aşığım ancak şuan elimizde jimny var şimdilik onunla idare ediyoruz ama ileride mutlaka ona sahip olacağım ve hala onun fotoğrafı jimny imde mevvcuttur. sevdamız defender sevdası :smiley:))

navaraextreme' Alıntı:
hahahahaha ... ok şöyle söyleyeyim

Mercedes ML , Suzuki Vitara , İnternational Scout , Nissan Navara , SUZUSA :smiley: vs vs ...
ben diger araçlarımdan bahsetmiyorum sadece defender diyorum sende seç birini ona göre konuşalım

ergün abi yanlış duyum almışsın en son eklediğim şey 15 kasa miller alana araç buzdolabı veriyorlardı o oldu.dördüncü ayda muayene var sonra vinç ekleyeceğim plan bu:smiley:

Yunus bey hepsinin yeri ayrı ama inter için konuşalım safkan american 360 V8 dana 44 ön arka 100 de 100 kilit t18 şanzuman dana 20 arazi vs ...

IMG_8581.jpg

navaraextreme' Alıntı:
Yunus bey hepsinin yeri ayrı ama inter için konuşalım safkan american 360 V8 dana 44 ön arka 100 de 100 kilit t18 şanzuman dana 20 arazi vs ...
he bak şimdi oldu demek o acayip enterden sendede var yoksa ercovada etaba öksüre öksüre gelen senmiydin sonrada çekiçiyle giden tamam bunu yazdım bi kenara işanlah biyerde karşılaşırız tirial bana uzat gelemem ama karşılaşırız

Hahahahaha evet o bendim allahtan altımda scout vardı bi land olsaydı benim kullanış tarzımda kurtarıcıya koyacak bişey kalmazdı ... !

o zman sen ordan erken ayrıldın sen bizi gormemişşin çekiçiye gerek kalmadı paşalar gibi eve döndük
034.png

ben anlatamadım herkez yayladan gittikten sonra belediye başkanları geldi tabi biz ordaydık sonra dediler hane nerde millet ne oluyor burda dıye sordular bızde onlara jest olsun diye 3 araba şov yaptık ondan bahsediyorum

haaa yayla turu yaptırdınız yani belediye başkanına çünkü kibrit kutusu kadar motorlarla kamyon şasesi üzerinde kola kutusuyla bi elin camla direksiyon arasına sıkışmış vaziyette sunta üstüne kumaş kaplama koltukla şov yapılmazzz :smiley: Kalça kırığı oluşa bilir ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR