İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,745

Etiketler

Ynt: İtiraf...!

Köşe itiraf köşesi ya. Land JEEP kavgasına dönmüştü şimdi konu başlığına sadık kalınmaya başlandı. Hemde ne nasıl.
Bir konu başlığı bu kadar mı isabetli olur.
Birazdan birilreri çıkıp 4 leşim var birinin üstüne beton döktüm adresi şurası demesin. ;D

;D

1voiture.gif

VVVVVVV4.gif

alpaslanepli' Alıntı:
Yunus ben daha geçen sene tam 6 yıl gözüm gibi bakıp komple topladığım (sıfır motordan kaportaya) 69 model bir kemik direksiyonlu 115 kasa 6 silindir bir mercedes sattım. Hurdalıktan almıştım.. Tam bir sene hiç bir şey yaptıramadım maddiyattan. Öyle bindim bir sene. Hemen hergün yolda kalır ve kendim tamir ederdim. Orjinalde sağda ayna yoktu. Soldakide kırılıp gitmiş vaktiyle.. Kör kör giderdim. Benzin kadar yağ yakardı. Böcek ilaçlama arabası gibi gezerdim... ;D
Aynasız bir sene gezdim. Şimdi benim ZJ 93 model. Aynaları elektrik kontrollü ve ısıtmalı. 96 ve sonrasında hafızalıdır aynı zamanda. Bu hafızayı duyduğumda tüh ulan keşke 96 alsaydım aynı paraya vardı dedim ;D

Ben de eski mercedes leri çok seviyorum Alpaslan abi, LR den kurtulursam öyle bir şeye geçmek isterim, kemik direksiyonları çok seviyorum, o araçların içlerini, kromajlarını, sac jantların üzerine krom kapaklarını :smiley: ve önündeki yıldızı.. Öyle bir araca geçersem full orjinal tutmak isterdim, sağ ayna önemli değil :smiley: , ama LR 'mden tecrübe ettiğim bir şey var, çok yorgun arabaya bulaşmayacağım :D

ozcour' Alıntı:
Ben de eski mercedes leri çok seviyorum Alpaslan abi, LR den kurtulursam öyle bir şeye geçmek isterim, kemik direksiyonları çok seviyorum, o araçların içlerini, kromajlarını, sac jantların üzerine krom kapaklarını :smiley: ve önündeki yıldızı.. Öyle bir araca geçersem full orjinal tutmak isterdim, sağ ayna önemli değil :smiley: , ama LR 'mden tecrübe ettiğim bir şey var, çok yorgun arabaya bulaşmayacağım :D

Bu gönül işi Özgür'cüm. Bakma bi yandan şikayet ederiz bir yandan vazgeçmeyiz. Ben mercedesi sattığım gün akşam evde ağlamıştım. Hanım kızmıştı ne sattın o zaman diye. Aradan 3 ay geçmiştide aradım arabayı geri ver diye. O benden manyak çıktı. Sıfır motor getirtmiş :smiley: şu ana kadar 5000 lira harcadım vermem dedi. Kıymet bilen adama gitti diye tesellim oldu işte... Hala unutamam resimlerine bakarım arada. Sağ ayna orjinalde yoktu. Sol aynası sonradan bulmuştum krom harika bir şeydi. Kelebek camlarını ve sunroofunu açar yaldır yaldır gezerdim.. Hey gidi hey.. önündeki yıldız en büyük belamdı :smiley: çalamazlardı kırarlardı. Onar onar alırdım bulduğumda her ay bi tane kesin giderdi.. ;D

beatrix' Alıntı:
Valla biz adam olmayız, sabah sabah gelmişik işimize iş yapacağımıza o araba senin bu araba benim.....
"Erkekler hiç bir zaman büyümezler, sadece oyuncakları pahalılaşır....."

Bir gün işe yeni eleman alırsam soracağım önce "off-Road severmisin ? "
" evet " derse; kaybetti..... ;) :D ;D ;D ;D

Kardeşlerime Günaydın..... ;) :D ;D

Ben Off-Raod' dan nefret ederim Ergun bey... İşimde de çok prensipliyimdir...
Anlatabildim mi? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR